Annonce
Aarhus

Færre afgange til Mårslet skal give mere stabil drift

MÅRSLET: Fra 15. juli bliver køreplanen for letbanen ændret, så der kun er to afgange i timen mellem Aarhus H og Mårslet i sommerperioden frem til 11. august. Det sker for at sikre en mere stabil drift i en periode.

I forbindelse med køreplanskiftet 30. juni blev letbanens køretider ændret på grund af den ustabile drift, der har præget letbanen siden åbningen mod Grenaa i april. Samtidig blev der indsat to ekstra afgange mellem Aarhus H og Mårslet, så letbanen nu kører hvert kvarter.

Køreplansændringerne har generelt betydet mere stabil drift. Men Aarhus Letbane har dog konstateret, at fire afgange i timen på strækningen Aarhus H - Mårslet meget let skaber forsinkelser og aflysninger i systemet, skriver Midttrafik i en pressemeddelelse.

Derfor har Midttrafik og Aarhus Letbane besluttet, at de to ekstra afgange i timen udgår i sommerferien fra og med 15. juli for at prioritere, at kunderne får en mere stabil letbane.

Efter sommerferien vil de to afgange igen køre mellem Aarhus og Mårslet, men letbanen vil kun standse i Mårslet, Tranbjerg, Gunnar Clausens Vej og Viby på de to afgange, der vender i Mårslet.

Afgangstiderne forventes at være de samme som i dag efter sommerferien. Se køreplanen fra 15. juli på midttrafik.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

En kviktest og en drink for 149 kroner: Nyt privat testcenter åbnet ved åen i Aarhus

Alarm 112

26-årig idømt fængsel for vidnetrusler: Fandt betjent på Facebook og truede med at slå hans søn ihjel

Aarhus For abonnenter

Knæskallen gik i seks stykker: - Jeg mistede min udødelighed i cykelstyrtet

Alarm 112

Mand i varevogn skaber frygt i Åbyhøj: Ville have drenge til at hoppe ind i bilen og vise vej til Kvickly

Annonce