Annonce
Østjylland

Sommerlanddirektør efter brand: - Det er rigtig trist

Djurs Sommerland,  der lige nu holder "Magisk Halloween" blev ramt af en brand i en af sine restauranter torsdag aften. Foto: Presse-fotos.dk /Ritzau Scanpix
Direktør i Djurs Sommerland, Henrik B. Nielsen, er lettet over, at branden ikke bredte sig, og at der kun skete materiel skade. Hvad der skal ske med den nedbrændte restaurant, har han ikke nået at gøre sig tanker om.
Annonce

Nimtofte: Efter torsdagens brand i Djurs Sommerland, er der gode nyheder til de mange, der holder efterårsferie og har planlagt et besøg i Djurs Sommerland.

Forlystelsesparken, der blev ramt af en omfattende brand i en af sine restauranter i går aftes, melder nemlig på både Facebook og hjemmeside, at den er klar til at slå dørene op som planlagt fredag klokken 10.00.

"Efter en stor indsats af beredskabet er branden, der opstod i Pirate’s Food Market i Piratland, ved at være slukket. Der er udelukkende sket materiel skade, og ingen personer er kommet til skade. Djurs Sommerland åbner i morgen, fredag d. 16.10 kl. 10.00, som planlagt"

Direktør, Henrik B. Nielsen, er fattet ovenpå gårsdagens begivenheder, men naturligvis også påvirket af branden.

- Det er rigtig trist, siger han.

Annonce

Uvis restaurant-fremtid

Branden opstod kort før klokken 19, og ved 23-tiden havde brandfolkene fået bugt med ilden. Derfor har direktøren også fået sovet i nat.

- Beredskabet gjorde en stor indsats, så branden kun blev i den ene bygning, siger han og fortæller, at han selvfølgelig var bekymret for, om branden ville udvikle sig.


Det skal vi have kigget på, men vi har ikke nået at gøre os de store tanker om det.

Direktør, Henrik B. Nielsen, om hvad der skal ske med den nedbrændte restaurant


- Det er klart, at man er opmærksom på, om det vil brede sig, siger han.

Ifølge Henrik B. Nielsen går politiets og beredskabets mistanke på, at branden er opstået i et ventilationsrør, men det skal nu undersøges nærmere.

- Heldigvis skete der kun materiel skade, siger direktøren.

Hvad der skal ske med bygningen, når Djurs Sommerland lukker ned for sæsonen på søndag står endnu hen i det uvisse.

- Det skal vi have kigget på, men vi har ikke nået at gøre os de store tanker om det, siger Henrik B. Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Nu kan du få dit kørekort på mobilen

Annonce