Annonce
Kultur

Sonja Hald får besøg af Steffen Brandt

Bandet Sonja Hald flytter 25. februar sin koncert fra Atlas til det noget større Voxhall. Det er første gang i spillestedernes historie, det er sket. Foto: Martin Dam Kristensen

Den århusianske folkrockgruppe har på grund af stor efterspørgsel netop flyttet sin koncert 25. februar fra Atlas til Voxhall. Med på scenen har Sonja Hald en række gæstesolister.

AARHUS: Det århusianske folkrockband Sonja Hald er et hot navn.

25. februar skulle bandet give koncert på spillestedet Atlas. Men koncerten er nu flyttet til den noget større nabo Voxhall, da ventelisten til billetter bare blev ved med at vokse.

Det er første gang i de to spillesteders historie, at det er sket.

Kapaciteten på Atlas er 300 publikummer - på Voxhall er den 700.

Til koncerten, der samtidig markerer udgivelsen af Sonja Halds nye album "Klæk!", får bandet besøg på scenen af en række inviterede solister.

Indtil videre er det offentliggjort af Steffen Brandt og Rasmus Mørup Johansen alias Telestjernen gør Sonja Hald selskab.

Sonja Hald, bestående af fem mandlige musikere - blot for at feje eventuelle fejlfortolkninger af banen - vandt i 2014 DR's talentkonkurrence Karrierekanonen.

Siden udgav kvintteten albummet "Vækstplanen", ligesom bandet har turneret med både Folkeklubben, Kim Larsen og Magtens Korridorer.

Forsalget til den opgraderede Voxhall-koncert er i fuld gang via www.fondenvoxhall.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Ny aflysning: Corona-epidemien spænder igen ben for kæmpe fællesfest

Aarhus

Krig om titler på rådhuset: Hvem har patent på at være byrådssekretær?

Aarhus For abonnenter

Slut med smalle cykelstier på Frederiks Allé: Kommunen vil forbedre sikkerheden for cyklister

Annonce