Annonce
Kultur

Sonja Hald får besøg af Steffen Brandt

Bandet Sonja Hald flytter 25. februar sin koncert fra Atlas til det noget større Voxhall. Det er første gang i spillestedernes historie, det er sket. Foto: Martin Dam Kristensen

Den århusianske folkrockgruppe har på grund af stor efterspørgsel netop flyttet sin koncert 25. februar fra Atlas til Voxhall. Med på scenen har Sonja Hald en række gæstesolister.

AARHUS: Det århusianske folkrockband Sonja Hald er et hot navn.

25. februar skulle bandet give koncert på spillestedet Atlas. Men koncerten er nu flyttet til den noget større nabo Voxhall, da ventelisten til billetter bare blev ved med at vokse.

Det er første gang i de to spillesteders historie, at det er sket.

Kapaciteten på Atlas er 300 publikummer - på Voxhall er den 700.

Til koncerten, der samtidig markerer udgivelsen af Sonja Halds nye album "Klæk!", får bandet besøg på scenen af en række inviterede solister.

Indtil videre er det offentliggjort af Steffen Brandt og Rasmus Mørup Johansen alias Telestjernen gør Sonja Hald selskab.

Sonja Hald, bestående af fem mandlige musikere - blot for at feje eventuelle fejlfortolkninger af banen - vandt i 2014 DR's talentkonkurrence Karrierekanonen.

Siden udgav kvintteten albummet "Vækstplanen", ligesom bandet har turneret med både Folkeklubben, Kim Larsen og Magtens Korridorer.

Forsalget til den opgraderede Voxhall-koncert er i fuld gang via www.fondenvoxhall.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Åbn butikken og spred glæde i byen

På en køretur gennem en af vore mindre provinsbyer i det skønne forårsvejr, så jeg byens butikker holde åbent for salg. Der var mennesker i gadebilledet, og ved byens største modetøjsbutik gik kunderne ind og ud ad døren. Inde i butikken gik kunderne rundt og udviste hensyntagen til hinanden. Det var en rigtig dejlig oplevelse at se åbne butikker og glade mennesker i gadebilledet. Der er hos de fleste mennesker behov for at vende tilbage til en problemfri hverdag, og byens butikker er dem, der er bedst til at visualisere positive begivenheder – og en tro på fremtiden. Åbn butikken, og gør kunderne glade. Alle bliver vindere. Byens borgere kan opleve glæden ved at se mennesker i gadebilledet – og åbne butikker. Butikkerne skaber salg og fungerer stadigvæk som arbejdsplads. Byen går fra at være ”død” og mennesketom til atter at være "levende” og aktiv. Er det at udvise dårligt samfundssind at holde sin butik åbent for salg – eller er det sund fornuft? Er det bedre at holde butikkerne lukkede og risikere at gå konkurs i juni måned fremfor at sikre overlevelsen ved at sælge til de kunder, der gerne vil købe? Danskerne kan sagtens tilpasse sig en situation, der gør det nødvendigt at opføre sig på en anden måde end tidligere, og man kan sagtens selv finde ud af at vise det hensyn, der er nødvendigt. Detaillisterne kan sagtens finde ud af at holde deres butikker åbne og samtidig ”hjælpe” kunderne til udvise de nødvendige hensyn. Et nedlukket Danmark over en længere periode fører til en ny ”istid”. De detaillister, der holder deres butikker åbne for salg, gør os alle en stor tjeneste. Glade mennesker i gadebilledet gør hverdagen festligere for alle – derfor er det en god ide at holde butikkerne åbne for salg. At skulle vente hele eller halve år på en normalisering ødelægger alt for den private sektor, og det er jo, når alt kommer til alt, den private sektor, der skaber forudsætningerne, for at Danmark er et velfærdssamfund. Lad os åbne butikkerne og bevise, at vi godt kan tage hensyn til hinanden uden at blive formanet herom af regeringens forskellige ministre. Det danske forår er skønt. Lad os komme ud og nyde det i fulde drag. Lad os få lov til at købe nyt forårstøj til garderoben.

Aarhus

Leder af daginstitution har travlt: Børnene er velkomne - forældrene skal nødigt indenfor

Aarhus

Ingen hjælp at hente: Lang næse til kulturens fyrtårne i Aarhus

Annonce