Annonce
Aarhus

Sort sol over Sydhavnen: Kom til intimkoncert med Steen Jørgensen

Sort Sols frontmand Steen Jørgensen får selskab af guitaristen Rune Kjeldsen, når han 4. juli giver koncert på Sydhavnen for 250 mennesker. Foto: Linda Kastrup/Scanpix
Steen Jørgensen fra Sort Sol spiller med Kulbroen og Oliemøllen som baggrundskulisse, når han lørdag 4. juli gæster Sydhavnen. Koncerten er blevet til i et samarbejde mellem den nyåbnede Cafe Støj og Njord Gin, der begge holder til i området.
Annonce

AARHUS: Intimkoncerten kommer til at finde sted under åben himmel ved Njord Gins destilleri på Kalkværksvej 2 i Sydhavnen. Der bliver plads til 250 siddende gæster.

- Her på Sydhavnen har vi nogle rå og rustikke rammer, som Steen Jørgensens musikalske udtryk passer godt ind i. Derfor er vi begejstrede for, at Steen vil være med til at skubbe gang i kulturoplevelserne igen. Det trænger vi til, fortæller Troels Præst Andersen og Lars Toke Graugaard, ejere af Njord Gin, i en pressemeddelelse.

Hos den nyåbnede Cafe Støj i bunden af Jægergårdsgade er daglig leder Ole Bach glad for at tage hul på et samarbejde med en af de andre virksomheder i Sydhavnen.

- Vi vil gerne etablere os som en lokal stamcafe med et bredt og stærkt kulturtilbud til dem, som bor og arbejder her på Sydhavnen og på Frederiksbjerg. Et projekt som dette er præcis i den ånd, som vi godt kan lide at arbejde med, siger Ole Bach.

Han lover, at der vil blive skabt en intim koncertplads med streetfood, kolde fadøl og gin-cocktails fra Njord.

Annonce

250 siddende gæster

Arrangørerne oplyser, at alle hensyn til Covid-19 reglerne bliver efterlevet, så publikum kan føle sig trygge til koncerten.

- Vi har oplevet en utrolig hjælpsomhed fra myndighedernes side i forhold til at få pladsen godkendt til koncerten, både fra Aarhus Kommune, Østjyllands Brandvæsen og Østjyllands Politi, så alt er godkendt og klar til afvikling af koncerten, udtaler Claus Quiding musikbooker på Cafe Støj.

Troels Præst Andersen (tv.), Claus Quiding Ole Bach (siddende), Steffan Trie og Lars Toke Graugaard på pladsen, hvor koncerten skal finde sted. Foto: David Bering

Steen Jørgensen kommer til Aarhus med den prisvindende guitarist Rune Kjeldsen, som han også turnerede med i efteråret.

Repertoiret 4. juli bliver en tur gennem Sort Sol-frontmandens bagkatalog og tolkninger af navne som Dylan, Young, Cohen, Joy Division og Kraftwerk.


Her på Sydhavnen har vi nogle rå og rustikke rammer, som Steen Jørgensens musikalske udtryk passer godt ind i.

Troels Præst Andersen og Lars Toke Graugaard, ejere af Njord Gin


Inden koncerten kan man tilkøbe en ginsmagning og rundvisning i Njord Gins destilleri og koncertmiddag på Café Støj.

Billetter kan købes på www.yourticket.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Endnu en skoleelev er smittet med corona: 32 børn og seks medarbejdere sendt hjem

Aarhus For abonnenter

Borgerlige partier sikrer festugen: Lad os ikke styre af frygt

Aarhus

30-årig dømt for at sætte ild til overbos lejlighed: - Et rent held at ingen kom til skade

Annonce