Annonce
Aarhus

Soundboks beslaglagt i Botanisk Have: 23-årig blev bedt om at skrue ned, men forstod åbenbart ikke budskabet

Tirsdag aften var der igen støj i Botanisk Have. Foto: Google Maps
Tirsdag aften blev der igen spillet alt for høj musik i Botanisk Have. Denne gang kostede det bøder og en beslaglagt soundboks.

AARHUS: Sommeren er der flere steder i Aarhus - heriblandt Botaninsk Have - blevet spillet bragende høj musik i det fri, men havde naboer til larmen forventet, at støjen ville forsvinde i takt med at sommeren og varmen forsvinder, tager de formentlig fejl.

Således fik Østjyllands Politi ifølge dagens døgnrapport tirsdag aften flere henvendelser om, at der blev spillet høj musik i Botanisk Have i Aarhus. Da patruljen ankom til stedet ved 20-tiden, kunne betjentene tydeligt høre, at der blev spillet meget høj musik i området ved amfiscenen, hvor mange mennesker var samlet.

Den 23-årige mandlige ejer af den soundboks, der var årsag til den alt for høje musik, blev kontaktet af patruljen og sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden. Han fik desuden besked på at skrue ned, da soundboksen ellers ville blive beslaglagt.

Annonce

Stadig støj i Botanisk Have

Patruljen fortsatte herefter rundt i Botanisk Have, hvor de knap et par timer senere kunne høre en anden gruppe unge, der spillede alt for høj musik fra en soundboks. Betjentene tog kontakt til den 21-årige mand, der ejede soundboksen, og sigtede også ham for forstyrrelse af den offentlige orden. Han fik ligeledes besked på at skrue ned, hvis det ikke skulle ende med en beslaglæggelse.

Herefter vendte betjentene retur til området ved amfiscenen, hvor de kunne høre, at der igen var blevet skruet op for musikken. Det viste sig, at den 23-årige mand, der var blevet sigtet tidligere på aftenen, ikke havde forstået budskabet, og hans soundboks blev derfor midlertidigt beslaglagt af politiet.

Så selvom varmens forsvinden ikke umiddelbart har fået larmen i parkerne til at forsvinde, har Østjyllands Politis handling tirsdag aften i Botanisk Have i hvert fald bremset en mand støjterror.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Klubhus på Tangkrogen har været tre år undervejs: Forening har millionerne klar, men byggetilladelsen trækker ud

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nyt gulvtæppe på rådhuset: Aarhus Kommune kan spare millioner ved at vælge nyt tæppe fra lokalt firma

Byudvikling For abonnenter

Træt torv skal friskes op: Mere grønt, røde bænke og granitbelægning - men der skal fortsat være plads til de 'skæve eksistenser'

Sport

Skanderborg Aarhus-spiller overvejer karrieren efter problemfyldt sæson

Østjylland

Søndag aften begynder en måneds vejarbejde på motorvejen mellem Randers og Aarhus: Her er planerne for trafikken

Minister til udkanten: Hvis I vil have en legeplads, skal I levere vindmøller og solceller

AGF

Selv på dødsgangen var David Nielsen firmaets mand, men nu er han der ikke længere til at tage skylden - pilen peger på sportschefen herfra

Byudvikling For abonnenter

Molslinjen er væk og tilbage står et mærkeligt tårn: Hvad er det? Og får det lov at overleve, når Aarhus Ø kommer buldrende?

Debat

Boringsnære beskyttelsesområder har konsekvenser: Vi ønsker en korrekt beregnet erstatning, så vi kan komme videre

Byens Bedste

Kom med dit bud: Hvem skal være med i Byens Bedste?

Jørgen Olsen efter brors kræftsygdom: Den gamle cirkushest i mig skal videre

Aarhus

DSB afprøver nyt venteområde: - Der var mangel på ventepladser

AGF For abonnenter

Analyse: AGF sluttede ét sølle point over nedrykningsstregen, og derfor venter der et stort arbejde i sommerens transfervindue

Alarm 112

Stjal parfume i Magasin lørdag - søndag blev de udvist af Danmark i seks år

Annonce