Annonce
Aarhus

Spøgelsesbilist med vilje: Påvirket mand tog flugten med 140 km/t

Fredag aften tog en narkopåvirket bilist flugten fra politiet og kørte undervejs mod færdselsretningen på motorvejen. Arkivfoto: Kim Haugaard
Annonce

SILKEBORG/GALTEN: 'Vanvittigt' er næsten for mildt et ord til at beskrive det, en mandlig bilist havde gang i fredag aften på motorvejen mellem Silkeborg og Aarhus.

Klokken var 20.57, da en politipatrulje forsøgte at standse en bil inde i Silkeborg. Det var bilens fører imidlertid ikke interesseret i, så han gassede op, og indledte et dødsforagtende flugtforsøg.

Manden nåede ud til motorvejen og drejede østpå i retning af Aarhus med politiet i nakken.

- På motorvejen vendte han så om og kørte mod færdselsretningen med op til 140 kilometer i timen. Han bremsede flere gange, som om han ville have patruljevognen til at ramme ham, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj, til TV Midt-Vest.

Annonce

Kørte galt ved Galten

Efter at have kørt en strækning som spøgelsesbilist, vendte føreren bilen og kørte nu igen den rigtige vej mod Aarhus, indtil han nåede afkørslen ved Galten.

Her kørte han fra, men mistede herredømmet over bilen og endte på en mark, hvor politiet slog en klo i ham. Manden kom ikke til skade i forbindelse med ulykken.

Efterfølgende ransagede politiet bilen og en fandt en del narko, ligesom bilisten også selv var påvirket. Han blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør.

Flere bilister måtte undvige, da manden kørte den forkerte vej på motorvejen. Såfremt du er en af dem, så vil politiet gerne høre fra dig på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Johnny Mølby ny assistenttræner i AGF

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Alarm 112

Hentede take away-aftensmad med 153 km/t: Trafikkontrol i det vestlige Aarhus afslørede igen masser af forseelser

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Aarhus

Styrelse fastholder prioritering af vacciner: Nødråb fra far til vuggestuebarn i Holme ser ud til at være forgæves

Annonce