Annonce
Livsstil

Spørg Kjeld Bjerre: Skift af tastatur på bærbar

Pas på svindlere, stratenrøvere og svumpukler, når du skal finde et tastatur til din computer.
Annonce

Hej Kjeld Bjerre

Tak for de mange gode råd, du bringer.

Jeg har et problem med mit tastatur, der skal skiftes - vil du oplyse, hvad firmaet hed, der skaffede det tastatur, du skrev om forleden?

Jeg er næsten 100 procent invalid og kan ikke komme omkring - jeg vil blive meget glad, hvis du vil hjælpe.

Venlig hilsen

Poul Jacobsen, Aabybro

Annonce

Hej Poul

Selvfølgelig vil jeg hjælpe. Det er jo det, jeg er her for.

Der findes stribevis af netbutikker, som sælger alskens reservedele til computere, telefoner og tablets - du kan bare google ”computer, reservedele” - så vælter det frem med tilbud.

Men hvordan kan du vide, om det er et seriøst foretagende eller nogle stratenrøvere, du finder på nettet - enhver kan jo lave en fin hjemmeside og få det til at se ud, som om de ikke tænker på andet end god service og høj kvalitet, men i virkeligheden er de nogle banditter - hvordan ser man forskel?

Jeg er ikke prof, men en metode, som jeg altid bruger, er simpel og driftsikker: Helt nede i bunden af hjemmesiden bør du finde firmaets navn, adresse og telefonnummer.

Det bryder snydepelse sig ikke om at reklamere med - og de kan slet ikke lide at blive ringet op. Så det er lige præcis, hvad du gør: Ring til dem - hvis de lyder fornuftige og hjælpsomme, så er de sikkert gode og ærlige folk, som du kan stole på.

Hvis der ikke er noget telefonnummer, så hold dig langt væk. Det samme gælder, hvis de ikke ta’r telefonen, eller hvis du bare bliver mødt af en automatisk besked om, at de har åh

så travlt - det er useriøst, og vi gider kun at handle med seriøse folk.

Men du spørger, hvor jeg helt konkret har købt det tastatur, som jeg fortalte om forleden - det hedder såmænd CC-Trading Aps og bor lige henne om hjørnet - i Aalborg.

På deres hjemmeside kan du finde deres telefonnummer, og det er en flink og høflig ung mand, som svarer, når du ringer til dem. Jeg tror ikke, at det er et stort firma, men de er hjælpsomme og ved, hvad de snakker om - dem kan du roligt handle med.

Venlig hilsen

Kjeld Bjerre

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Så kom AGF på tavlen i mesterskabsspillet: Energien var tilbage, men det rakte kun til 2-2 mod Brøndby

Annonce