Annonce
Aarhus

Spørgsmål om p-plads udløste angreb med peberspray, slag i hovedet og trussel om at hente kniv

Et banal kommentar om en p-plads for handicappede udløste overfald med blandt andet peberspray. Arkivfoto: Nils Mogensen Svalebøg

AARHUS: En 19-årig mand er ved Retten i Aarhus blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for at have overtrådt knivloven ved at have været i besiddelse af en dolk og en steakkniv, og for grov vold mod en 51-årig mand.

Offeret har forklaret til politiet, at han onsdag kl. 10.22 kørte i sin bil omkring DOKK1 i Aarhus. Her forsøgte han at finde en handicap-plads at parkere på.

Da han havde fundet en parkeringsplads, bemærkede han, at der bag ham holdt en bil parkeret hen over to handicap-pladser, hvorefter den 51-årige mand tog kontakt til den 19-årige mand, der stod ved bilen. Han gjorde ham opmærksom på, at han fyldte to pladser og kunne få en bøde for at holde ulovligt.

Til det svarede den 19-årige "hvad rager det dig", hvorefter han tog en peberspray frem og sprayede den 51-årige i hovedet.

Den 19-årige truede derefter med, at han ville hente en kniv i sin bil, hvilket fik den 51-årige til at forsøge at presse den 19-årige væk fra bilen, hvilket blot førte til, at han endnu engang fik peberspray i hovedet.

Den 51-årige løb herefter i retning mod vagterne for at få hjælp, men kort efter kom den 19-årige kørende imod dem i sin bil, holdt lige foran dem, steg ud og gik direkte hen til den 51-årige og slog ham i hovedet, så han faldt om og besvimede kortvarigt.

Herefter kørte den 19-årige fra stedet.

Signalement og registreringsnummer på bilen blev rundkastet til patruljerne, og kort efter fik en patrulje kontakt til den 19-årige i krydset Chr. Vinters Vej/Silkeborgvej. Han blev anholdt og kørt med på stationen. Under ransagning af bilen fandt politiet de to knive.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus

Demonstration mod racisme aflyst: Ny dato ikke på plads

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce