Annonce
Aarhus

Spørgsmål om p-plads udløste angreb med peberspray, slag i hovedet og trussel om at hente kniv

Et banal kommentar om en p-plads for handicappede udløste overfald med blandt andet peberspray. Arkivfoto: Nils Mogensen Svalebøg

AARHUS: En 19-årig mand er ved Retten i Aarhus blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for at have overtrådt knivloven ved at have været i besiddelse af en dolk og en steakkniv, og for grov vold mod en 51-årig mand.

Offeret har forklaret til politiet, at han onsdag kl. 10.22 kørte i sin bil omkring DOKK1 i Aarhus. Her forsøgte han at finde en handicap-plads at parkere på.

Da han havde fundet en parkeringsplads, bemærkede han, at der bag ham holdt en bil parkeret hen over to handicap-pladser, hvorefter den 51-årige mand tog kontakt til den 19-årige mand, der stod ved bilen. Han gjorde ham opmærksom på, at han fyldte to pladser og kunne få en bøde for at holde ulovligt.

Til det svarede den 19-årige "hvad rager det dig", hvorefter han tog en peberspray frem og sprayede den 51-årige i hovedet.

Den 19-årige truede derefter med, at han ville hente en kniv i sin bil, hvilket fik den 51-årige til at forsøge at presse den 19-årige væk fra bilen, hvilket blot førte til, at han endnu engang fik peberspray i hovedet.

Den 51-årige løb herefter i retning mod vagterne for at få hjælp, men kort efter kom den 19-årige kørende imod dem i sin bil, holdt lige foran dem, steg ud og gik direkte hen til den 51-årige og slog ham i hovedet, så han faldt om og besvimede kortvarigt.

Herefter kørte den 19-årige fra stedet.

Signalement og registreringsnummer på bilen blev rundkastet til patruljerne, og kort efter fik en patrulje kontakt til den 19-årige i krydset Chr. Vinters Vej/Silkeborgvej. Han blev anholdt og kørt med på stationen. Under ransagning af bilen fandt politiet de to knive.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Corona og masker

112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Annonce