Annoncørbetalt indhold

Spar penge med et samlelån

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Normalvis anbefales det ikke, at man optager et nyt eller yderligere lån, for at kunne betale af på et allerede eksisterende lån. Dette er dog anderledes når man optager et samlelån. Ved hjælp af et samlelån, kan man kombinere alle sine mindre lån til ét samlet lån. Det kan f.eks. være, at man har optaget et eller flere kviklån eller forbrugslån, hvilket kan være blevet meget uoverskueligt, da man skal betale af til flere forskellige udbydere og holde styr på forskellige afdragsordninger samt udløbsperioder på lånene. Man kan med fordel også sammenligne priserne for de forskellige samlelån og på den måde finde det billigste samlelån.

Har du brug for et samlelån?

Annonce

Man kan med fordel optage et samlelån, hvis man har optaget flere forskellige mindre lån hos forskellige udbydere, for at få et bedre overblik og en mere overskuelig økonomi. Det er vigtigt, at man finder et samlelån, der passer lige præcis til ens egen økonomi, så den giver så mange fordele som overhovedet muligt. Før man optager et samlelån, er der nogle ting, der skal være styr på. Først bør man vide hvad ens nuværende beløb er, som man mangler at tilbagebetale, og hvor meget man betaler til disse lån hver måned. Efterfølgende skal man vælge det samlelån, der passer bedst til ens økonomi. Dette er både i forhold til løbetid, rente osv.

Fordele ved et samlelån

Der følger mange fordele med, når man vælger at optage et samlelån. En af de store fordele er, at man skal betale mindre i måneden med et samlelån, da alle renterne og omkostningerne bliver samlet til en bestemt rente, hvilket også kan gøre det nemmere at holde sig indenfor sit månedlige budget. Det vil sige, at man til sidst ender med færre renter, end hvis man skulle betale renter hos flere kreditorer. Samtidig er det meget enkelt og nemt at ansøge efter et samlelån på internettet. Nogle af de eneste krav er, at man skal være 18 år, myndig og ikke være indregistreret i RKI.

Forskellige typer lån

Der findes mange forskellige typer af lån. Der findes lån, hvor det blot er muligt at låne nogle tusinde kroner, og lån, hvor man kan låne flere hundrede tusinde kr. Nogle af de mindre lån er f.eks. et kviklån eller forbrugslån. Disse lån skal ikke bruges på én bestemt ting, som er aftalt med banken. Man kan altså bruge pengene på hvad man har lyst til i forhold til ens forbrug. Tager man derimod et boliglån eller billån har lånet sikkerhed i den bolig eller bil, som man køber. Man kan derfor heller ikke bruge pengene på andet end f.eks. en bolig eller en bil.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.