Annonce
Østjylland

Spark og slag med flaske: To mænd kom i voldsomt slagsmål

Sydøstjyllands Politi har sigtet to mænd for vold, efter de søndag morgen var i slagsmål i Smedegade i Horsens. Arkivfoto

Horsens: To mænd røg søndag morgen i clinch med hinanden på Smedegade i Horsens, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Det drejer sig om en 21-årig og en 50-årig, som begge er fra Horsens.

Ifølge døgnrapporten blev den 21-årige til at begynde med slået i hovedet med en flaske, som den 50-årige svingede.

Derpå har den 21-årige angiveligt slået den 50-årige omkuld og herefter sparket ham adskillige gange forskellige steder på kroppen, så voldsomt at den 50-årige blev kørt på skadestuen til tjek for skader og en mulig hjernerystelse, oplyser vagthavende John Skjødt ved Sydøstjyllands Politi.

Den 21-årige fik en flænge i hovedet som følge af slaget med flasken, oplyser politiet, som har sigtet begge mænd for vold.

- Men sagen er endnu ikke fuldt belyst. Vi har haft den ene inde på stationen til afhøring, men mangler den anden, siger John Skjødt, som også gerne hører fra eventuelle vidner.

Hvorfor de to mænd endte i clinch med hinanden, har politiet endnu ikke klarhed over.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Voldsomme protester: Forældre i Åbyhøj truer med at forlade lokal skole

Leder For abonnenter

Mere tilskud til hurtigt internet - hvor der er behov for det

Som vi fortalte mandag, så vil Aarhus fortsætte med at vokse i vildskab i de kommende år. Med hvad deraf følger. Trafikkaos, for eksempel. Af samme grund arbejder kommunen med trafikplaner, som skal sikre, at vi også i fremtiden kan komme på arbejde. De handler blandt andet om Marselistunnel, flere spor på motorvejen, Kattegatbro og andre, hamrende dyre investeringer, som kan tage spidsen af trængslen. En idé, som af gode grunde ikke indgår i planen - fordi det selvfølgelig ikke primært bør være storbyen, som tager det initiativ - kunne oplagt handle om at sikre, at der er hurtige netforbindelser i kommunerne rundt om byen. Det vil give flere mulighed for at etablere højteknologiske firmaer i udkanten af metropolen, og det vil give flere ansatte i Aarhus-virksomheder mulighed for at arbejde hjemme, hvilket også vil bidrage til mindre trængsel på vejene. Hidtil har staten faktisk interesseret sig for at udbrede hurtigt internet i udkantområderne qua bredbåndspuljen, som giver tilskud til at sætte fart på internetforbindelserne i områder, hvor det dårligt betaler sig for netudbyder-selskaberne. Men den ordning var kun en hårsbredde fra at blive skrottet, da den nye S-regering fremlagde sit første finanslovsudkast. Heldigvis er regeringen nu - efter at Avisen Danmark har stillet kritiske spørgsmål til beslutningen - kommet på andre og bedre tanker. Nu er den parat til at lade puljen fortsætte - dog med den tilføjelse, at den vil fremskynde en evaluering af, hvordan pengene er blevet brugt hidtil. Hvilket er en rigtig god idé. For det er en kendsgerning, at i hvert fald det første år røg masser af tilskudskronerne til adresser i byområder, mens ensomt liggende huse på bl.a. Djursland ikke kunne få tilskud, fordi der var forrygende fejl i kortmaterialet over bredbåndsmulighederne landet over. Ret skal være ret. Med tiden blev kortmaterialet justeret, så Djursland har fået en pænt stor portion af støttekronerne i de seneste år. Men hvor mange husstande og virksomheder på Djursland og i andre udkantsegne af landet, der stadig hænger i netbremsen, er der næppe nogen, der har overblik over. Så lad os få det kortlagt i en fart, så pengene ryger derhen, hvor der er mest behov for dem, når regeringen atter åbner for kassen.

Aarhus

Voldsmand løb i armene på politiet

Annonce