Annonce
Sport

Sparringspartner dukkede aldrig op: Aarhus-bokser aflyser storkamp mod russer

Jeppe Morell kommer ikke i ringen mod russiske Dmitri Chudinov. Foto: Jens Thaysen

Jeppe Morell har aflyst sin kommende kamp mod den tidligere russiske mesterbokser Dmitrii Chudinov. Morells sparringspartner til opgøret dukkede aldrig op i Aarhus og trænerteamet har ikke kunne finde en kvalificeret afløser.

Boksning: Det lignede det helt store boksebrag i Frederiksberghallerne 24. november.

Letsværvægteren Jeppe Morell skulle have taget et nyt skridt opad verdensranglisten i sin kamp mod den russiske mesterbokser Dmitrii Chudinov. Boksebraget bliver dog ikke til noget.

Morell har selv trukket stikket til kampen.

Årsag? Bokserens engelske sparringspartner Patrick Mendy dukkede aldrig op i Aarhus, hvor han skulle have hjulpet den århusianske bokser det sidste stykke i forberedelserne til karrierens vigtigste kamp.

- Han skulle være kommet sidste lørdag, men dukkede aldrig op. Da vi talte med ham, fortalte han, at han havde overnattet i lufthavnen og havde fået stjålet sine ting. Heriblandt sit pas. Han mente dog, at han kunne få lavet et nyt pas, så han kunne komme om mandagen. Her ringede han imidlertid og fortalte, at han først kunne komme mandag 12. november, hvilket betød, at jeg kun ville have en uge at sparre i, siger Jeppe Morell.

Ifølge bokseren blev der arbejdet hårdt på at finde en kvalificeret afløser for Mendy, men de emner man havde kontakt til, kunne ikke komme til Aarhus med så kort varsel. Derfor var beslutningen lige til.

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg skulle have en kvalificeret partner, der kunne tage mig op i det sidste gear inden mit møde med Chudinov. Hvis det ikke kan lade sig gøre, så skal jeg ikke bokse, siger Jeppe Morell og betegner hele situation som et kæmpe antiklimaks.

- Jeg har trænet to gange om dagen i fem uger. Det var nu jeg skulle træde ind i den vigtigste del af træningen og så har jeg ingen sparringspartner. Det er vildt frustrerende, lyder det.

I en pressemeddelelse bekræfter Danish Fight Night forløbet. Som en midlertidig plan B tilbød Mogens Palle, som gik på jagt efter andre sparringspartnere i Europa, at Jeppe Morell kunne træne og sparre den første uge i København, hvor cruiservægteren Ditlev Rossing har sparret med den svenske letsværvægter Sven Fornling. Det valgte han dog at sige nej til.

Jeppe Morell håber, at han får en ny mulighed for at bokse Dmitrii Chudinov, men understreger, at det er op til promoter Mogens Palle og Danish Fight Night.

- Jeg er nødt til at holde fokus. Holde mig klar. Der sker nogle gange større ting end man selv er herre over, og det er man nødt til at agere ud fra. Jeg føler, at jeg har truffet den rigtige beslutning. Jeg er ikke i en situation, hvor jeg kan tage en chance. Jeg har altid sagt, at jeg vinder mine kampe i forberedelsen, men når forberedelsen ikke spiller helt og jeg ikke har fået min sparring, så skal jeg ikke træde ind i ringen. Det har jeg gjort én gang tidligere, hvor jeg havde den forkerte mavefornemmelse, siger Morell og tilføjer, at han håber, han snart får en ny mission at arbejde frem mod.

Gerne en russisk.

Danish Fight Night fortæller, at stævnet i Frederiksberghallerne bliver afviklet som planlagt. Promotor Mogens Palle arbejder på at finde en anden modstander til Chudinov, da russeren fortsat ønsker at komme til Danmark og bokse 24. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Båd kæntret på Brabrand Sø: To forfrosne og afkølede personer reddet op af det iskolde søvand

Annonce