x
Annonce
Norddjurs

Specialpatruljen på narkojagt: Kærestepar havde skunklaboratorium i aflåst baglokale

Arkivfoto: Ivo Gotovac/Panthermedia/Ritzau Scanpix
Østjyllands Politis specialpatrulje besøgte onsdag aften en adresse i Ørsted, hvor den mandlige beboer virkede noget bekymret ved tanken om en ransagning af stedet.

Ørsted: Det var ikke uden grund, at en 33-årig mand i Ørsted var noget bekymret for politiets ransagning af hans bolig. Fundet i baglokalet gav både anholdelse og sigtelse.

Østjyllands Politis specialpatrulje var onsdag klokken 20.14 på besøg på en adresse i Ørsted. På adressen traf betjentene en 33-årig mand og en 26-årig kvinde, som begge har bopæl på adressen. Den 33-årige virkede meget nervøs over, at betjentene gerne ville ransage stedet og forklarede betjentene, at han højest havde lidt hash liggende til eget forbrug. Ved ransagning fandt betjenten dog et låst baglokale, som den 33-årige udleverede nøglerne til.

I baglokalet fandt betjentene et skunk-laboratorium indeholdende 100 skunk-planter. Skunk er en "forædlet" form for hash med et noget større indhold af det aktive stof THC end almindelige hashplanter.

Den 33-årige blev efter fundet anholdt og sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på salg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Omsætning boomer: Madspildsbutikker bugner af lækre varer under coronakrisen

Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Aarhus

Skleroseramte Kristine har corona: - Føles som om, man ikke kan trække vejret ordentligt

Alarm 112

Truede betjente med corona: Flygtet fange stadig på fri fod

Aarhus

- Vi har aldrig, aldrig, aldrig oplevet noget lignende: Så hårdt er det østjyske turisterhverv ramt

Annonce