Annonce
Bakken Bears

Spillerafgang intet problem: Bears kastede rundt med gammel ærkefjende

QJ Peterson og Bakken Bears besejrede Horsens IC efter en stærk tredje periode. Foto: Kim Haugaard
Bakken Bears gav den samme medicin som de selv har fået i Champions League, da de onsdag kvaste Horsens IC i Basketligaen.

BASKETBALL: Selv i 2020 er der traditioner, der bliver holdt i hævd.

De seneste år har Bakken Bears haft et fast tag i de seneste fem års modstander i DM-finalen, Horsens IC. Forholdet er gået fra jævnbyrdigt til ensrettet. Sådan var det også onsdag hvor Bears vandt 108-89.

Og så er der det med bamserne.

Bakken Bears opfordrer hvert år tilskuerne til at donere bamser til Børnenes Kontor, der inkluderer dem i julegaver til dem, der måske ikke får så mange som de fleste.

Og dem er der helt sikkert også nogle af i 2020, selvom corona har sat diverse forhindringer op for at få julegaverne delt ud. Men ud skal de altså, og bamserne regnede traditionen tro ned på halvgulvet i Vejlby-Risskov Hallen efter første trepointscoring.

På det tidspunkt i kampen var stillingen helt lige, og det mønster forsatte i det meste af første halvleg. Men i tredje periode trådte hjemmeholdet på speederen - på trods af, at de måtte undvære skadede Darko Jukic samt Glenn Cosey, der mandag fik sin kontrakt med klubben revet over.


Vi skal score en masse point. Det er hvad vores filosofi går ud på - så det var tilfredsstillende i dag.

Thomas Lærke


Annonce

- Bare vi er flere end fem

Bjørnene gav gæsterne den samme behandling som de selv har fået i de tre første Champions League-kampe. Efter en tæt første halvleg bliver kværnen for stram for de gulblusede.

- Vi scorede over 100 point og det er dér, vi gerne vil være. Vi skal score en masse point. Det er hvad vores filosofi går ud på - så det er tilfredsstillende, sagde guard Thomas Lærke efterfølgende.

Hvert år donerer tilskuerne til en Bakken Bears-kamp i december bamser til Børnenes Kontor, der donerer dem som julehjælp. Foto: Kim Haugaard

Han er kommet tilbage efter at have været ude med covid-19. Han scorede 12 point på blot 16 minutter på banen.

Og med det antal minutter ser han ingen problemer i, at Bakken Bears mandag rev amerikanske Glenn Coseys kontrakt over og dermed nu er nede på 11 mand i truppen.

- Det er rigeligt. Der er kun fem spillere på banen og vi er mere end det ... Vi kan alle sammen spille mere end vi allerede gør. Trænerne er gode til at sørge for, at vi ikke bliver overbelastet i hvert fald.

- Så det er helt fint. Og vi har det godt i omklædningsrummet med en god kemi, og det er egentlig det eneste, vi kan bede om, sagde Thomas Lærke.

Han og Bakken Bears spiller næste gang lørdag ude mod Wolfpack.

Basketligaen

Bakken Bears - Horsens IC 108-89

Periodecifre: (27-25), (25-21), (37-19), (19-24)

Bears: Tylor Ongwae 18, Adama Darboe 16, DeShawn Stephens 16, QJ Peterson 14, Michel Diouf 14, Thomas Lærke 12, Ryan Evans 8, Morten Sahlertz 5, Anton Harbo 5

Horsens: Gage Davis 21, David Efianayi 19, Deng Geu 18

Rebounds: Bears 44, Horsens 39

Tilskuere: Cirka 400 i Vejlby-Risskov Hallen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce