Annoncørbetalt indhold

Spis asiatisk til aftensmad

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Asien har meget mere at byde på når det kommer til mad og eftersom, at man både kan købe varerne i fysiske asiatiske butikker og online, så har man i dag muligheden for at eksperimentere og lave meget af maden selv. I denne artikel vil vi give dig nogle eksempler på retter du kan lave samt fortælle dig hvordan du kan navigere ind i verdenen af asiatiske vare.

Her kan du købe vare

Annonce

I dag findes der utallige asiatiske butikker i næsten alle steder i Danmark. Butikkerne indeholder vare som man næsten aldrig vil kunne finde i klassiske dagligvarebutikker. Fordelen ved at købe fra disse butikker er altså, at du kan få adgang til mere autentiske ingredienser og vare som selv anvendes nede i Asien.

Du kan blandt andet finde en masse vare online ved at besøge webshops som Pandasia som har et bredt udvalg af vare som alle er til din fordel. Dette er alt fra dagligvarer, vare til specifikke retter som sushi, bubble tea og typer af vare som drikkevarer, samt slik og snacks.

Derudover kan du finde din nærmeste fysiske butik ved at søge på ”asiatisk supermarked” på Google for at finde din nærmeste butik. Der er nemlig nogle vare som er lidt sværere at skaffe online. Dette er eksempelvis grøntsager, frugter og lignende hvilket skyldes problematiske leveringsmuligheder og begrænset holdbarhed.


Find inspiration til retter du gerne vil smage

På internettet kan du finde masser af inspiration når det kommer til madvare. Heriblandt kan du blandt andet søge efter retter fra et specifikt land, region eller type som du kunne være interesseret i. Hvis du gerne vil have noget asiatisk og vegetarisk, så kan du søge ”inspiration for asian vegetable dish” hvorefter at der vil dukke en masse sider op med retter, samt detaljerede opskrifter således at du kan genskabe retterne til perfektion.

Derudover kan du også komme langt ved at søge på inspiration på YouTube. Fordelen ved dette er at du kan se retterne visuelt og få et større indtryk på hvordan retterne laves, samt om retterne er noget for dig. Et stillestående billede kan til tider være misvisende idet man kun kan se det som fotografen havde planlagt fra start af.

Tilbered din mad korrekt

Det største problem ved at lave mad fra andre kulturer er især, at man arbejder med fremmede ingredienser og til tider teknikker som man ikke er vant til. Uanset hvad kommer det til at have en indflydelse på hvordan du som regel laver mad, da du ikke kender tilberedningstiderne og ved hvordan ingredienserne reagerer på varmen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.