Annonce
Aarhus

Spiselauget rykker ind i Ceres Park & Arena: Bliver hovedleverandør af mad til hjemmekampe og events

Spiselauget, der normalt holder til på Godsbanen i Aarhus, skal fremover levere mad til AGF’s hjemmekampe, koncerter, VIP-arrangementer og andre events. Arkivfoto: Kim Haugaard
Fra september er Spiselauget rykket ind som ny hovedleverandør af mad til arrangementer i Ceres Park & Arena.
Annonce

AARHUS: Spiselauget er rykket ind i Ceres Park & Arena, hvor de fremover skal levere mad til events, kampe, koncerter og andet.

De har taget over efter MIBevent, der tidligere har været restauratør og hovedleverandør af mad i event- og sportskomplekset. Men nu er det altså Spiselauget, der fremover skal levere maden.

Det er mere end fem år siden, at Ceres Park & Arena outsourcede restaurations- og gastronomidelen, og ifølge eventchef Hanne Stadsgaard, er området kun udviklet yderligere siden:

- Nu glæder vi os til at hæve barren endnu mere med Spiselauget, som kommer ind med ny inspiration og nye ideer. Spiselauget er en lokal virksomhed og det er vigtigt for os at række ud i Aarhus og søge et samarbejde med innovative og dygtige virksomheder i byen, siger hun i en pressemeddelelse.

Samtidig overtager Spiselauget navnerettighederne til en af loungerne ved AGF’s hjemmekampe, som fremover kommer til at hedde Spiselauget - som en hilsen til ordet ’Laug’, der i sin oprindelige betydning netop betyder en sammenslutning af erhvervsfolk, der mødes til gensidig hjælp over et godt måltid.

Annonce

Handler ikke kun om mad

I forvejen er Spiselauget samarbejdspartner og leverandør for nogle af de største kulturelle begivenheder i Danmark. Eksempelvis har Spiselauget hver sommer - når verden ikke er plaget af corona - madboder på musikfestivaler, madmarkeder og koncerter.

Med indrykket på Ceres Park & Arena, bliver der ny endnu større mulighed for at kombinere fodbold, events og god mad, fortæller Mads Poulsen, der er medejer af Spiselauget.

- Med det nye samarbejde med Ceres Park & Arena går vi nu nye veje i udbredelsen af Spiselauget. For os handler det ikke kun om mad, men også om at skabe unikke kulturelle oplevelser imellem mennesker - og vores mission er at skabe rammerne for dette gennem naturlig, enkelt og ærlig mad, siger han.

Med tiden vil Ceres Park & Arena også udrulle et helt nyt koncept fra Spiselauget om frokostordninger og catering til hele byen. Planerne for dette er endnu ikke helt på plads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

45-årig mand anholdt efter at have generet helikopter med en laserpen flere gange ved Aarhus Universitetshospital

Aarhus

Lokal hjælpepakke fra Salling og kommunen: Stort millionbeløb på vej til sport og fritid

Annonce