Annoncørbetalt indhold

Sportslige aktiviteter i naturen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Naturen er populær som aldrig før, og flere mennesker begynder at nyde naturens glæder. Der er mange muligheder for at komme ud og nyde naturen, blandt andet klatring og trekking er to sportslige aktiviteter, hvorpå du kan holde dig aktiv og få glæde af den friske luft. Naturen har en beroligende effekt, og det er yderst energigivende at mærke vinden mod huden. Lyder trekking og klatring som noget lige for dig? Så handler det blot om at finde det rette udstyr, så du kan skynde dig afsted ud i det blå. Alt det rette udstyr kan du få i en outdoor butik - her kan du få alt, du behøver og valgmulighederne er store, hvad enten du er nybegynder eller øvet. Er du interesseret i at lære mere om de to aktiviteter, så kan du her læse mere om klatring og trekking.


Annonce

Klatring

Klatring er en inkluderende sport for alle - både indendørs og udendørs. Det er i dag en urban sport, som både foregår på klatrevægge i idrætshaller, klatrecentre og i naturen. Det er en sport, der hele tiden vokser, og klatring i naturen er en meget vigtig del af klatremiljøet. Det er en fri og fleksibel sport, og du kan både klatre alene, sammen med venner eller på et træningshold. Der findes to former for klatring; sportsklatring og bouldering. Sportsklatring er klatring med reb og klatresele, og bouldering er klatring uden reb og sele. Der findes alverdens klatreudstyr, og hvad enten du er til bouldering eller sportsklatring, så skal du have et par gode klatresko. Især i forbindelse med sportsklatring, er det vigtigt at sikkerheden er i orden, når du klatrer, og udstyr såsom klatrereb,klatresele og en kalkpose er derfor nødvendigheder.


Trekking 

Trekking er også en sport for alle, uanset alder og niveau, og det er nemt at komme i gang. Det kræver blot noget godt udstyr, og så er du klar til at komme ud af døren. Når man vandrer, kan man få pulsen helt op og helt ned, og trekking er derfor god motion, men også en fantastisk måde at opleve bjergtagende udsigter og storslået natur. Trekking kræver også en del udstyr, og især en god rygsæk og vandresko, er nødvendigt for dig, der skal på en længere trekkingtur. Det er også vigtigt, at du har det behageligt og tørt, når du går, og heldigvis kan du få netop trøjer, bukser og jakker egnet til trekking. Og hvis du har planer om at overnatte i naturen, så er en sovepose efter sæson også nødvendig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.