Annonce
112

Spritbilist i færdselsuheld - stribe af andre sprit- og narkobilister anholdt

Politiet tog fredag en stribe bilister for sprit- og narkokørsel. Arkivfoto: Tommy Kofoed

AARHUS: Ikke mindre end seks gange anholdt Østjyllands Politi fredag eftermiddag og aften bilister, som blev sigtet for sprit- og narkokørsel og kørsel uden kørekort.

Kl. 15.36 endte det med et færdselsuheld på Viby Ringvej i Viby, da en 30-årige mandlig bilist påkørte en 24-årig mandlig bilist, som var i gang med at bremse i forbindelse med kødannelse. Den 30-årige bilist blev ved patruljens ankomst til stedet desuden sigtet for spirituskørsel.

Og så det ellers slag i slag i slag med anholdelserne, som vidner om en række bilisters meget lemfældige forhold til egen og andres sikkerhed:

Fredag kl. 19.33 blev en 34-årig mand anholdt og sigtet for spirituskørsel på Grenåvej.

Fredag kl. 18.50 blev en 25-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel på Syd Motorvejen i Viby.

Fredag kl. 19.30 blev en 29-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel på Tjelevej i Risskov. Manden blev desuden også sigtet for, at køre bil uden førerret.

Fredag kl. 20.40 blev en 47-årig kvinde anholdt og sigtet for spirituskørsel på Randersvej i Mørke.

Desuden blev en 23-årig mand fredag kl. 17.40 anholdt og sigtet på Herredsvej i Århus for at køre i bil uden førerret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce