Annonce
Aarhus

Spytklatter, knytnæveslag og trusler: Civil anholdelse af butikstyv udviklede sig voldsomt

33-årig varetægtsfængslet efter flere gaderøverier i Aarhus.

AARHUS: En 33-årig mand var absolut ikke klar til at blive tilbageholdt, da to ansatte i Rema 1000 på Frederiks Allé foretog en civil anholdelse af manden, der var blevet genkendt som gerningsmand til flere ”kassedyk” i butikken tidligere på ugen.

I stedet for at forholde sig i ro og vente på at politiet ankom, blev han aggressiv og satte sig til modværge i forbindelse med episoden, der udspillede sig lørdag klokken 13.20.

Han tildelte den ene ansatte et knytnæveslag samtidig med, at han truede ham. Derefter spyttede den 33-årige den anden ansatte flere gange i ansigtet. Politiet kom til stede og fik den 33-årige anholdt.

Annonce

Gerningsmand stadig på fri fod

Det viste sig, at det var den gerningsmand, som politiet eftersøgte som mistænkt til flere røverier begået fredag og lørdag – også på Frederiks Allé, hvor han med kniv havde truet flere forurettede til at hæve penge på deres dankort i nærliggende hæveautomater.

De tre røverier

  • Første røveri fandt sted natten til fredag kl. 2.45, hvor en ung mand blev passet op af to gerningsmænd ud for Frederiks Allé nr. 91. Den unge mand blev truet med kniv til at udlevere sin mobiltelefon og hæve nogle kontanter i en automat i nærheden.
  • Natten til lørdag kl. 2.15 blev en anden mand udsat for røveri stort set samme sted. En gerningsmand holdt en kniv mod mandens hals og tvang ham til at hæve penge i en nærliggende automat. Herefter stak gerningsmanden af til fods.
  • Senere lørdag morgen kl. 7.52 blev en kvinde på samme lokation passet op af en mand, der også brugte en kniv til at true hende til at hæve penge i en automat. Efterfølgende løb han ad Jægergårdsgade i østlig retning.

Den 33-årige blev i et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus varetægtsfængslet frem til 13. juni.

Ved det ene af røverierne deltog en anden gerningsmand, som Østjyllands Politi fortsat forsøger at finde frem til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

Annonce