Annonce
Aarhus

Spytklatter, trusler og knytnæveslag da røver blev anholdt: Nu er han varetægtsfængslet i fire uger

Fire ugers varetægtsfængsel til 33-årig røverisigtet. Foto: Axel Schütt

AARHUS: Den 33-årige mand, der i Rema 1000 i Frederiks Alle i Aarhus lørdag lige over middag blev anholdt under stor tumult - der involverede spytklatter, knytnæveslag og trusler - blev tirsdag varetægtsfængslet.

Lørdag blev manden efterfølgende indlagt på retspsykiatrisk afdeling på Risskov og var derfor ikke i stand til at være til stede i et retsmøde søndag, hvor dommeren fængslede ham til 13. juni, oplyser politiet.

Tirsdag middag blev der derfor holdt et nyt grundlovsforhør, hvor den 33-årige var til stede. Han blev denne gang varetægtsfængslet i fire uger.

Han kærede ikke kendelsen.

Annonce

Sigtelsen lyder på, at han har begået flere røverier fredag og lørdag, hvor han med kniv havde truet flere forurettede til at hæve penge på deres dankort i nærliggende hæveautomater.

De tre røverier:

  • Første røveri fandt sted natten til fredag kl. 2.45, hvor en ung mand blev passet op af to gerningsmænd ud for Frederiks Allé nr. 91. Den unge mand blev truet med kniv til at udlevere sin mobiltelefon og hæve nogle kontanter i en automat i nærheden.
  • Natten til lørdag kl. 2.15 blev en anden mand udsat for røveri stort set samme sted. En gerningsmand holdt en kniv mod mandens hals og tvang ham til at hæve penge i en nærliggende automat. Herefter stak gerningsmanden af til fods.
  • Senere lørdag morgen kl. 7.52 blev en kvinde på samme lokation passet op af en mand, der også brugte en kniv til at true hende til at hæve penge i en automat. Efterfølgende løb han ad Jægergårdsgade i østlig retning.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

To mænd varetægtsfængslet for drabsforsøg og medvirken til drabsforsøg ved Paludan-demonstration

Klima

Grønne busser brager frem i Kina

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce