Annonce
Østjylland

Spyttede kvindelig bilist i ansigtet: Vi skal nok finde ham

Arkivfoto

Horsens: Ham skal vi nok finde.

Det siger politikommissær Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi efter en episode med vejvrede i centrum af Horsens torsdag kl. 15.56.

En 53-årig kvinde fra Jelling kom i personbil kørende ad Høegh Guldbergs Gade og holdt stille i krydset ved Holmboes Alle. En mandlig bilist umiddelbart bag hende blev angiveligt så sur over, at hun ikke blinkede af, at han steg ud af bilen, gik hen langs kvindens bil, brokkede sig højlydt og sendte en spytklat i hovedet på hende, da hun havde rullet vinduet ned. Derefter forlod manden stedet.

- Vi har sikret spytklatten, siger Stig Simonsen om episoden, der kategoriseres som en voldssag.

Politiet føler så sikker på at finde gerningsmanden, at det er ikke nødvendigt at udsende et signalement af den spyttende mand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

AGF

AGFs cheftræner efter 3-1-sejr i Midtjylland: - Jeg er sindssygt stolt

Annonce