Annonce
AGF

Ståle Solbakken om Stage: - Vi har set konturerne af en meget spændende spiller

Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018
FCKs cheftræner fortæller, at han i den seneste tid har set konturerne af en meget spændende spiller i Jens Stages fremgang. Derfor har han nu hentet ham til hovedstaden.

FODBOLD: Ståle Solbakken har fulgt Jens Stage tæt i de seneste år, fortæller nordmanden til FC Københavns hjemmeside.

Mandag formiddag hentede de regerende mestre AGF-profilen til hovedstaden på en aftale, der løber frem til sommeren 2024.

- Vi har som mange andre fulgt Jens tæt i Superligaen, og vi synes, at han særligt det seneste år har haft stor fremgang, siger nordmanden til FCKs hjemmeside.

- Specielt efter han har spillet den samme position over tid, har vi set konturerne af en meget spændende spiller, som kan tilføre os kompetencer, som de andre midtbanespillere ikke har så meget af. Så vi får en holdspiller. Vi får en spiller, som vi tror på kan bidrage både på og udenfor banen, siger Ståle Solbakken.

Jens Stage får trøje nummer 6 i FC København og tilslutter sig mesterholdets træningslejr onsdag.

- FCK er ubetinget Nordens største klub. Jeg har haft en fantastisk tid i AGF og har været totalt glad for at være der, det skal jeg ikke lægge skjul på, men jeg har også lige været afsted til en slutrunde, og jeg har virkelig fået mod på mere.

- FCK er en stor klub, og selvom jeg er fra Aarhus, så er jeg helt med på, hvad FCK er for en størrelse. Jeg kan godt lide ambitionerne og den måde man gør tingene på i FCK. Holdet er altid en enhed og alle arbejder hårdt. Det passer godt til min indstilling til tingene, siger Stage til FCK.

I samme ombæring understreger han, at han glæder sig til at prøve kræfter med europæisk klubfodbold. FC København træder ind i anden runde af kvalifikationen til Champions Leagues gruppespil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus

Endnu en vej lukket af regnen: Vandet står højt på Nymarksvej

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Byudvikling For abonnenter

Det kan koste kommunen dyrt at sige nej til nedrivning af bevaringsværdige ejendomme

Annonce