Annonce
AGF

Ståle Solbakken om Stage: - Vi har set konturerne af en meget spændende spiller

Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2018
FCKs cheftræner fortæller, at han i den seneste tid har set konturerne af en meget spændende spiller i Jens Stages fremgang. Derfor har han nu hentet ham til hovedstaden.
Annonce

FODBOLD: Ståle Solbakken har fulgt Jens Stage tæt i de seneste år, fortæller nordmanden til FC Københavns hjemmeside.

Mandag formiddag hentede de regerende mestre AGF-profilen til hovedstaden på en aftale, der løber frem til sommeren 2024.

- Vi har som mange andre fulgt Jens tæt i Superligaen, og vi synes, at han særligt det seneste år har haft stor fremgang, siger nordmanden til FCKs hjemmeside.

- Specielt efter han har spillet den samme position over tid, har vi set konturerne af en meget spændende spiller, som kan tilføre os kompetencer, som de andre midtbanespillere ikke har så meget af. Så vi får en holdspiller. Vi får en spiller, som vi tror på kan bidrage både på og udenfor banen, siger Ståle Solbakken.

Jens Stage får trøje nummer 6 i FC København og tilslutter sig mesterholdets træningslejr onsdag.

- FCK er ubetinget Nordens største klub. Jeg har haft en fantastisk tid i AGF og har været totalt glad for at være der, det skal jeg ikke lægge skjul på, men jeg har også lige været afsted til en slutrunde, og jeg har virkelig fået mod på mere.

- FCK er en stor klub, og selvom jeg er fra Aarhus, så er jeg helt med på, hvad FCK er for en størrelse. Jeg kan godt lide ambitionerne og den måde man gør tingene på i FCK. Holdet er altid en enhed og alle arbejder hårdt. Det passer godt til min indstilling til tingene, siger Stage til FCK.

I samme ombæring understreger han, at han glæder sig til at prøve kræfter med europæisk klubfodbold. FC København træder ind i anden runde af kvalifikationen til Champions Leagues gruppespil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyhedsdirektør ser frem til at vise forbudte optagelser fra plejehjem

Aarhus

Rådmand vil droppe fogedforbuddet mod dokumentar: Samtidig trækkes politianmeldelsen af TV2 tilbage

Annonce