Annonce
Horsens

Arrangører bag stor boligmesse er vilde med Horsens: - De lokale er så gode til at bakke op

Nyt wc, opgradering af køkkenet eller udskiftning af vinduer. Det er noget af det, man kan høre mere om på bolig- og livsstilsmessen. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Forum Horsens lægger endnu engang gulv til Bolig & Livsstilsmesse den 8. og 9. november. Arrangørerne glæder sig over god opbakning fra de lokale virksomheder.
Annonce

Horsens: Tempur, Tupperware, Vinspecialisten og Vordingborg Køkkenet er bare nogle af udstillerne, der har meldt deres ankomst til Boligdage-dk's Bolig & Livsstilsmesse i Forum Horsens 8. og 9. november.

Allerede nu er der 72 på listen, og om en lille måneds tid vil den samlede liste være på godt og vel 100 forskellige udstillere, der viser produkter frem, giver gode råd og stiller skarpt på de seneste tendenser inden for boligverdenen.

Og det er netop nogle af grundene til at dukke op, fortæller messekoordinator og projektleder Sanne Nielsen.

- Man skal komme, hvis man vil se de nyeste tendenser og få nogle tips om sin bolig. Og så har vi en del lokale udstillere, så man kan også se det som en lille byfest, hvor man kan bakke forretningslivet op.

Fire områder på bolig- og livsstilsmessen

Standene på Boligdage.dk's Bolig & Livsstilsmesse er overordnet opdelt i fire kategorier:

- Boligforbedring, hvor man kan blive inspireret til nyt køkken, nye vinduer eller andre forbedringer af boligen.

- Interiør og design, hvor der er plankeborde, smarte senge, sofaer, kunst og andet, der kan give et frisk pust til indretning af boligen.

- Livsstil og beauty, hvor alt fra sko og tasker til aloe vera-produkter afslører, at den her afdeling nok er mest til den feminine side.

- Mad og delikatesser, hvor der er smagsstande med blandt andet rom og øl. En fiskemand har også meldt sin ankomst ligesom den lokale vinspecialist.

Annonce

Billetter hos Folkebladet

Det er 16. år med en boligmesse i Horsens. Sidste år var første gang, at Boligdage.dk stod for messen som den overordnede arrangør.

- Der var et rigtig fint besøgstal og fin opbakning fra lokale udstillere, så vi har store forventninger til i år. Vi synes, at Horsens er et fantastisk sted at holde messe, fordi de lokale er ret gode til at bakke op på trods af, at vi er nye på banen, siger Sanne Nielsen.

Boligmessen foregår begge dage fra klokken 10 til 17, og der er entré. Er man hurtig, kan man dog hente fribilletter i Horsens Folkeblads reception. Adressen er Søndergade 47 i 8700 Horsens, og billetterne uddeles efter først til mølle.

Messen er opdelt i fire kategorier: boligforbedring, interiør og design, livsstil og beauty samt mad og delikatesser. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Smagsoplevelserne er en populær del af messen, oplyser arrangørerne. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Kun 40 nye i Aarhus smittede det seneste døgn: Begynder coronakurven at flade ud?

Debat

Skal somalierne stå for skud for alt?

Aarhus

Corona-tal med vokseværk: Tre mulige forklaringer på udviklingen i Aarhus

Aarhus

Jacob Bundsgaard og Bünyamin Simsek uddelte mundbind til århusianerne: - Vi er nødt til at vænne os til at bruge dem

Aarhus

Krav om mundbind i busser og letbane: Smilet er gemt af vejen i Smilets By

Annonce