Annonce
Kultur

Stærke stemmer støtter TUBA med en julekoncert

Sangerinderne Sinne Eeg (tv), Christina Boelskifte og Andrea Pellegrini går 7. december på scenen under navnet "Amazing Christmas" i en støttekoncert for TUBA, der hjælper unge fra familier med alkohol- og stofmisbrug. PR-foto

AARHUS: Mød tre stærke stemmer, når sangerinderne Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg 7. december går på scenen under navnet "Amazing Christmas" i Skt. Lukas Kirke.

Med dem er pianist Magnus Hjort, og koncerten gæstes også af Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor.

Julekoncerten er arrangeret til støtte for organisationen TUBA, der hjælper unge fra familier med alkohol- og stofmisbrug, og hele overskuddet går til TUBAs arbejde.

I en undersøgelse blandt unge, der har gået i TUBA i 2018, sagde 42 procent af de adspurgte, at de ikke glædede sig til jul, og knap hver tredje fortalte, at de tidligere havde fravalgt at holde jul på grund af forældrenes misbrug. - Juletiden kan være svær, når man er vokset op i en familie, hvor forældrene havde et misbrug. Mange af de unge, vi møder, har dårlige minder om juleaftner, hvor forældrene har været fulde og julearrangementer på skolen, som forældrene ikke er mødt op til. Vi håber, at det her arrangement kan minde dem om, at de ikke er alene, fortæller TUBAs landsleder Henrik Appel i en pressemeddelelse.

Koncerten begynder klokken 19.30 og billetter kan købes på www.amazingchristmas.net

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Alle tiders jul med pressefotograferne

Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Aarhus

Efter 15 timer: Stadig ingen spor af forældre til efterladte småbørn

Annonce