Annonce
Kultur

Stærke stemmer støtter TUBA med en julekoncert

Sangerinderne Sinne Eeg (tv), Christina Boelskifte og Andrea Pellegrini går 7. december på scenen under navnet "Amazing Christmas" i en støttekoncert for TUBA, der hjælper unge fra familier med alkohol- og stofmisbrug. PR-foto
Annonce

AARHUS: Mød tre stærke stemmer, når sangerinderne Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg 7. december går på scenen under navnet "Amazing Christmas" i Skt. Lukas Kirke.

Med dem er pianist Magnus Hjort, og koncerten gæstes også af Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor.

Julekoncerten er arrangeret til støtte for organisationen TUBA, der hjælper unge fra familier med alkohol- og stofmisbrug, og hele overskuddet går til TUBAs arbejde.

I en undersøgelse blandt unge, der har gået i TUBA i 2018, sagde 42 procent af de adspurgte, at de ikke glædede sig til jul, og knap hver tredje fortalte, at de tidligere havde fravalgt at holde jul på grund af forældrenes misbrug. - Juletiden kan være svær, når man er vokset op i en familie, hvor forældrene havde et misbrug. Mange af de unge, vi møder, har dårlige minder om juleaftner, hvor forældrene har været fulde og julearrangementer på skolen, som forældrene ikke er mødt op til. Vi håber, at det her arrangement kan minde dem om, at de ikke er alene, fortæller TUBAs landsleder Henrik Appel i en pressemeddelelse.

Koncerten begynder klokken 19.30 og billetter kan købes på www.amazingchristmas.net

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce