Annonce
Aarhus

Stærkere sammen: DGI søger foreninger, der vil hjælpe andre foreninger

De foreninger, der tidligere har været med i Stærk i Forening, har været meget begejstrede for projektet. Foto: Karin Riggelsen

DGI Østjylland søger igen foreninger, der vil udveksle erfaringer med andre foreninger.

Annonce

ØSTJYLLAND: DGI Østjylland er igen gået på jagt efter foreninger, som vil hjælpe hinanden med at blive bedre. Det er som en del af projektet Stærk i Forening, som Spar Nord Fonden har givet tilskud til.

- Vi søger østjyske foreninger til at indgå i et netværk, hvor de arbejder med at udvikle deres forening efter eget ønske med stor fokus på frivillighed. De frivillige er jo foreningslivets byggesten, siger Rasmus Bach, foreningskonsulent ved DGI Østjylland.

Et forløb som det, DGI tilbyder, koster normalt cirka 10.000 kroner, men fordi Spar Nord Fonden har smidt lidt penge i puljen, skal foreningerne nu kun slippe 3.000 kroner for at være med i Stærk i Forening. Og de foreninger, der tidligere har været med, har kun gode ting at sige om forløbet, siger Rasmus Bach.

- Alle undersøgelser og erfaringer viser, at et udviklingsforløb, hvor der er tid til at arbejde til bunds med foreningen skaber udvikling. Vi ved også, at udvikling i netværk giver en god synergieffekt foreningerne i mellem, siger han.

Der er ansøgningsfrist til 'Stærk i forening' tirsdag 23. maj 2017. Alle østjyske idrætsforeninger kan søge, og det kan de gøre via www.dgi.dk/oestjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Mundbindene har fundet vej i de århusianske busser - men stadig mange tager turen uden

Aarhus

Coronasmitten fylder mere og mere i Aarhus: På et døgn er der fundet yderligere 79 smittede

Aarhus

Sommervejret lokker folk frem - men alle er gode til at holde afstand og tage hensyn

Annonce