Annonce
Aarhus

Større forsamling af mørkklædte mænd på Kappelvænget: Kastede kniv og hvidt pulver fra sig

En 23-årig kvinde endte med at blive anholdt og sigtet for narkobesiddelse efter en patrulje kørte til Kappelvænget for at tjekke en større gruppe mørkklædte mænd. Foto: Kim Haugaard
Annonce

AARHUS: Mandag aften klokken cirka 22.30 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var mange forsamlede mennesker på Kappelvænget i Aarhus V. Derfor slog et par betjente vejen forbi for at se nærmere på forsamlingen.

Da betjentene kom frem, så de omkring 10 mænd i mørkt tøj forsamlet. Mændene fik dog travlt med at forlade stedet, da de så patruljebilen, og én af mændene kastede noget fra sig, før de alle løb fra stedet.

De to betjente steg ud og fandt på stedet, hvor manden havde smidt noget fra sig, en foldekniv og ni små poser med hvidt pulver.

På parkeringspladsen ved siden af holdt en bil parkeret, og igennem bilens ruder kunne betjentene se, at der lå en mængde narko.

Kort efter kom en 23-årig kvinde til stedet og fortalte, at hun havde nøglen til bilen samt at det var hendes narko. Den 23-årige blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-direktør kigger fremad efter tabet af sportschef: - Det er fint, det gør ondt - så er vi et godt sted

Alarm 112

Politi: 12-årig pige blev voldtaget i grønt område ved skole

Aarhus

Nu har over 6.000 århusianere haft corona: Den triste tendens fortsætter med 120 nye tilfælde det seneste døgn

Annonce