Annonce
Østjylland

Stadig muligt at besøge plejehjem i Odder

Det er stadig muligt at besøge sine pårørende på plejecentre og bosteder i Odder Kommune. Men gæster skal huske at holde afstand og god hygiejne. Foto: Morten Pape
Smitteudbrud i Aarhus Kommune har ikke fået forvaltningen til at ændre praksis. Men påørørende får en reminder om at opretholde både afstand og god hygiejne.
Annonce

Odder: Mens Aarhus Kommune i denne uge genindførte restriktioner, så man ikke mere kan aflægge indendørs besøg på plejehjem og bosteder, er det stadig muligt i Odder.

Det fortæller direktør for social og sundhed Jette Lorenzen fredag.

- Vi følger situation meget nøje, og vi vil til enhver tid efterkomme et påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Men endnu har vi ikke modtaget noget, der skulle få os til at ændre på de nuværende retningslinjer, hvor man kan komme ind via beboernes havedøre, siger direktøren, der dog også fortæller, at smittespredningen i Aarhus Kommune har fået forvaltningen i Odder til at sende en mail ud til alle pårørende. Ikke med nye retningslinjer - men blot som reminder om, at man skal huske at holde afstand og bruge håndsprit, når man er på besøg.

Hidtil er ingen beboerne på plejecentre og bosteder i Odder Kommune blevet smittet med Covid-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Udvist efter 90 sekunder: - Jeg tænkte, jeg ville udvise lidt ro. Men det var ikke smart ...

Aarhus

Corona gør comeback i Østjylland: Hvor bekymrede skal vi være for det stigende smittetal?

AGF

Patrick Olsen: Vi arbejder som svin

Annonce