Annonce
Sport

Stage skamroste bagkæden: Vi holder kursen

Jens Stage følte ikke, at AGF spillemæssigt ramte dagen i Hobro. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.

Der var ros fra AGFs topscorer til holdets bageste kæde efter sejren over Hobro, men erkender også, at han og de andre spillere længere fremme på banen skal i studiet for at øve.

FODBOLD: Syv kampe uden nederlag. Superligaens eneste ubesejrede mandskab. AGF op på fjerdepladsen efter 2-0 på udebane over Hobro fredag aften.

Men det betyder ikke nødvendigvis fryd og gammen - og fri bane. Tilbage i sæsonen 2009/10 var århusianerne under daværende cheftræner Erik Rasmussen i samme situation efter de første syv kampe, ja, de toppede ligaen.

Men herefter gik det galt, holdet rykkede ned.

Det blev AGF-anfører Jens Stage lige mindet om af pressekorpset fredag aften. Og der blev spurgt: Kan man, skal man lære af fortidens synder?

- Jeg ser ingen grund til at bruge energi på, hvordan AGF har gjort det tidligere. Det er irrelevant. Jeg har været fan, så jeg ved godt, at der har været den her meget uheldige sæson hvor klubben faldt sammen efter at være startet lige så godt. Det er der mange i det her omklædningsrum, der ikke ved, og det har jeg heller ikke tænkt mig at fortælle dem. Det er jo noget, der har været, og ikke noget, der har med os at gøre. Vi har et rigtig godt fundament, så jeg stoler på, at vi nok skal holde kursen i den her sæson, lød det fra målscoreren til 2-0, AGF-anfører Jens Stage, der dog ikke var udpræget tilfreds med det indholdsmæssige udtryk henover de 90 minutter på DS Arena.

- Vi har et rigtig højt bundniveau. Vores bagkæde gør det fremragende, og det gør bare, at vi selv i vores dårlige kampe, som jeg synes, at den her var, bare står bundsolidt. Vi spiller ikke godt mod Hobro, men vi står godt, og derfor var vi heller aldrig sådan rigtig nervøse for, at de ville få scoret, kom det fra Jens Stage.

- Vi skal arbejde på at få ramt et andet niveau rent spillemæssigt. Spillet er til tider fint i 2. halvleg, Tobias Sana kommer ind og gør en stor forskel, men vi skal have ramt noget mere rent offensivt. Det kan vi sagtens med det her hold, sagde han.

Spillet var især før pausen usammenhængende og uden flow fremad banen.

- Hellere det, end vi havde spillet 4-4 i alle kampe, men det bare havde sejlet bagude. Det her er et godt udgangspunkt, men nu skal vi på træningsbanen og have lagt noget på offensivt. Vi skal blive bedre til at stå mere på bolden, så vi også formår at holde fast i den. Det skal vi alle. Men selvom vi ikke spiller godt, er vi er i kontrol. Og det er vi, fordi vi stoler på dem, der forsvarer feltet. De gør det fantastisk, kom det fra Jens Stage, der med sine to scoringer i de to seneste kampe nu er AGF-topscorer i indenværende sæson.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce