Annonce
Aarhus

Steffen Dam er stadig forsvundet: Nu efterlyses han via Interpol

Steffen Dam Jensen er nu efterlyst via Interpol med billedet til højre.

Frivillige og myndigheder leder stadig efter 27-årige Steffen Dam Jensen, der har været forsvundet siden 1. december.

AARHUS: Eftersøgningen efter 27-årige Steffen Dam Jensen, der forsvandt efter en julefrokost natten til 1. december, er stadig i gang.

Politi, brandvæsen, familie og frivillige organisationer har været i gang med at lede omkring Aarhus Havn og det nordlige Aarhus, og nu er Steffen Dam Jensen også registreret som en af 40 forsvundne danskere på Interpols samlede liste.

Ifølge Østjyllands Politi er der ikke en specifik grund til, at Steffen Dam Jensen nu er efterlyst offentligt i Interpol, men det skal ses, som et udtryk for, at politiet gør alt, hvad de overhovedet kan, for at finde ham, fortæller pressemedarbejder Jakob Christiansen til Eb.dk.

Det er stadig politiets formodning, at den 27-årige århusianer er faldet i vandet ved Aarhus Havn.

Annonce
René Dam Jensen, far til Steffen Dam Jensen, frygter at sønnen faldt i vandet et eller andet sted omkring Navitas. Foto: Jens Thaysen

Et overvågningskamera fangede ham 1. december klokken 01.30 i 7-Eleven på Nørreport, hvor han købte noget mad. Efterfølgende er han formentlig set af en håndfuld forskellige vidner, der beretter om en høj, beruset mand, der gik besværet rundt tæt ved Navitas.

- Vi ved, at flere vidner har set ham tæt på kanten til kanalen og opfattet situationen som potentielt farlig. Jeg kan selvfølgelig godt forstå, at man har betænkeligheder ved at kontakte en beruset mand, der næsten er to meter høj. Men hvis Steffen virkelig er faldet i vandet ved Navitas, er det hårdt at tænke på, at ulykken måske kunne have været forhindret, har Steffens far, René Dam Jensen, tidligere fortalt til Århus Stiftstidende.

Sidste weekend var der igen en stor eftersøgning i gang. Omkring 140 mennesker var samlet for at lede langs stranden ved Egå og Skæring nord for Aarhus. Det er organisationen Missing People, der lige nu leder eftersøgningerne.

Har man oplysninger i sagen kan Østjyllands Politi kontaktes på 114.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce