Annonce
Aarhus

Steffen er forsvundet på fjerde døgn: Sporet ender med billederne her

Politiet offentliggjorde onsdag disse billeder af Steffen Dam Jensen, der er taget ved 7-Eleven på Nørreport. Billederne er taget umiddelbart efter, at den 27-årige mand gik fra en julefrokost ved åen. Fotos: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi offentliggjorde tirsdag nye billeder af 27-årige Steffen Dam Jensen, der fortsat savnes efter en julefrokost på Restaurant Lava natten til lørdag. Vidner opfordres til at kontakte politiet.

AARHUS: De østjyske myndigheder, familie, venner og frivillige leder fortsat med lys og lygte efter 27-årige Steffen Dam Jensen, der har været forsvundet siden natten til lørdag, hvor han var til julefrokost på Restaurant Lava på Åboulevarden.

Herfra gik han uden jakke og telefon omkring klokken 01.15. Siden er han set i 7-Eleven på Nørreport, hvor både butikkens videoovervågning og et vidne på stedet har taget billeder af Steffen Dam Jensen.

Det er disse billeder, Østjyllands Politi nu offentliggør i håbet om at få yderligere vidner, der kan have set den unge mand natten til lørdag, til at henvende sig.

Politiet har fået hjælp af både Marinehjemmeværnet og frivillige, og der er blevet søgt søgt intensivt med helikoptere, dykkere og patruljer i Aarhus Midtby i fire dage.

- Desværre er det endnu ikke lykkedes komme Steffen Dam Jensens færden nærmere. Han er sidst set ved 7-Eleven på Nørreport omkring klokken 01.30, men derefter er det uklart, hvor han er gået hen, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

- Vi mangler stadig at få kortlagt Steffens færden, den nat han forsvandt. Lige nu er det svært at vide præcist, hvor vi skal lede, og vi har søgt mange forskellige steder uden resultat. Derfor hører vi meget gerne stadig fra vidner, der har set Steffen natten til lørdag, siger politikommissær Morten Bang Rasmussen, der leder efterforskningen.

Steffen Dam Jensens kæreste har fortalt til Århus Stiftstidende, at parret havde en klar aftale om, at Steffen Dam Jensen skulle ringe, når han ville hjem fra julefrokosten. Så skulle hun hente ham.

Opkaldet kom bare aldrig. Familien fortæller til Århus Stiftstidende, at flere vidner har set en person, der matcher med Steffen Dam Jensens beskrivelse, gå besværet rundt tæt på kanalen ved Navitas-bygningen på havnen. Familien frygter derfor, at Steffen Dam Jensen er faldet i det iskolde vand et sted på havnearealet.

I øjeblikket er Steffen Dam Jensens nærmeste i færd med at stable en større eftersøgningsaktion på benene i samarbejde med netværket Missing People. De formelle tilladelser hertil er endnu ikke på plads.

Oplysninger om Steffen Dam Jensen kan gives til politiet på tlf. 114.

27-årige Steffen Dam Jensen er 194-196 centimeter høj og vejer 105-110 kilo. Han har kort mørkt hår og har venstre arm tatoveret.

Da han forsvandt natten til lørdag var han iklædt en hvid t-shirt med påskriften "Adventure", lyseblå jeans, grå kondisko, sort Hugo Boss cardigan med rød lynlås (som ses på billederne).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Beskyldes for totalt svigt: Notat rejser kras kritik af Trafikstyrelsen efter den aflyste letbaneåbning

AGF

Podcast: John Stampe og rejsen til Honduras

Aarhus

Tæt trafik på Helgenæs skaber debat

Kronik

Kronik: Europas fremtid - who cares?

AGF For abonnenter

Bagkanten: AGF kunne snildt have siddet tungere på den tredjeplads

Annonce