Annonce
Aarhus

Stemning og storskærm: Danmarks EM-kampe kan ses på Ceres Park

Århusianerne kan se landsholdet kampe ved EM på Ceres Park, hvor der bliver opstillet syv storskærme til de tre indledende kampe. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Aarhus Kommune og Ceres Park & Arena har indgået et samarbejde om at vise det danske landsholds EM-kampe på syv storskærme fordelt rundt på stadion.

AARHUS: Under normale omstændigheder lægger Ceres Park græs til AGFs hjemmekampe i Superligaen. I den kommende tid kan århusianerne dog også se nationalholdets kampe på det århusianske fodboldstadion.

Aarhus Kommune og Ceres Park & Arena har indgået et samarbejde om at lave en rød-hvis fodboldfest på det lokale stadion under den kommende EM-slutrunde i fodbold.

Her vil byens borgere kunne de danske spillere i aktion på syv storskærme, der bliver stillet op på stadion.

Annonce

- Jeg glæder mig til en fantastisk fodboldfest. Vi vil gerne give alle en mulighed for at være sammen igen. Jeg glæder mig til, at vi kan samles om landsholdet igen - synge nationalsangen og juble, når Danmark scorer. Vi trænger til den slags store fælles oplevelser igen, så jeg er meget glad for, at vi nu kan invitere til EM på Ceres Park, og dermed også trække fodboldfesten vest for Storebælt, siger rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune, Rabih Azad-Ahmad.


Jeg glæder mig til, at vi kan samles om landsholdet igen - synge nationalsangen og juble, når Danmark scorer

Rabih Azad-Ahmad


Arrangementet bliver afviklet på samme måde, som man har set det i Superligaen på det seneste med et siddende publikum opdelt i sektioner på 500 personer.

God stemning i Aarhus

Første gang arrangement bliver gennemført er 12. juni, hvor Danmark møder Finland. Herefter følger kampene mod Belgien og Rusland 17. og 21. juni.

Går Danmark videre i turneringen vil ordningen fortsætte.

- Vi er glade for, at vi kan stille stadion til rådighed i et godt samarbejde med Aarhus Kommune. Vi har tidligere fyldt Ceres Park til landskampe inde på banen. Denne sommer bliver det så på storskærme, men med garanti med den samme gode stemning, der altid er i Aarhus, når landsholdet løber på banen, siger Hanne Bisbo Stadsgaard, der er eventchef i Ceres Park & Arena.

Billetterne til de kommende EM-arrangementerne på Ceres Park koster 50 kroner pr. kamp og kommer i salg onsdag 2. juni klokken 12 på AGFs hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce