Annonce
AGF

Stibo og Stiften fejrer jubilæum på Ceres Park: Kom gratis til AGF-Silkeborg

Der bliver garanteret fyldt på Ceres Park 20. oktober, når Stibo og Århus Stiftstidende inviterer til fodbold. Foto: Ole Nielsen.
Stibo og Århus Stiftstidende inviterer til gratis AGF-kamp i efteråret
Annonce

FODBOLD: Når der er lokalopgør i 3F Superligaen søndag 20. oktober, hvor Silkeborg IF kommer til Aarhus og Ceres Park for at møde AGF, så inviterer Stibo og Århus Stiftstidende hele Aarhus gratis til fodbold.

De to virksomheder har nemlig købt kampen sammen som et led i deres fejring af begge virksomheders 225 års jubilæum. Stibo koncernen - der i dag er ejer af flere softwarevirksomheder og af Skandinaviens største trykkeri - og Århus Stiftstidende var oprindeligt under et fælles ejerskab, For 100 år siden blev de to adskilt, men kontakten mellem virksomhederne er blevet holdt ved lige. Og nu er de to virksomheder blevet enige om, at fejre deres jubilæum sammen - med et forhåbentligt fyldt Ceres Park 20. oktober.

- Vi har gennem hele året markeret vores jubilæum på Århus Stiftstidende. Nu er det så tid til at invitere hele byen til fodboldfest i Ceres Park, hvor det - takket være samarbejdet med Stibo koncernen - er blevet muligt at invitere til gratis fodbold, siger salgschef Jørgen Lundorff fra Århus Stiftstidende

Kampen mod Silkeborg spilles i Ceres Park søndag 20. oktober klokken 14, så der er rig lejlighed til at tage hele familien med til fodbold. AGF, Århus Stiftstidende og Stibo sætter alle sejl til for at skabe en god dag for hele familien i skoven i Aarhus.

I samarbejde med Ceres, der normalt er på fronten af AGF’s spillertrøje, markeres jubilæet også på AGF’s spillertrøje, der vil bære præg af de 225 år med en særlig markering.

- Det bliver byens avis, byens hold, byens øl og Stibo koncernen i én skøn forening, hvor vi - sammen med forhåbentlig rigtig mange århusianere - vil skabe en festlig stemning og opbakning til byens hold, så vi kan få en sejr over Silkeborg i jubilæumsgave, siger Carsten Christensen fra Stibo.

Billetterne til kampen kan hentes via linket her - de gælder til B3-B6, nedre C og D1-D4. Det vil sige også for Silkeborgs fans.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Serbisk kantspiller skifter til AGF

Aarhus For abonnenter

Noget for Aarhus? Billig og meget let letbane på vej

Aarhus For abonnenter

Utilfredsheden på Katrinebjergskolen er stor: Manglende inddragelse, dårligt arbejdsmiljø og lærerflugt

Annonce