Annonce
Aarhus

Kim har taget billeder for Stiften i 45 år: Pludselig var der fortjenstmedalje under julefrokosten

Kim Haugaard måtte lige prøve den kongelige belønningsmedalje, da han modtog den, men herefter blev den lagt i æske til brug ved særlige lejligheder. Foto: Flemming Krogh
Annonce

Han vidste ikke, hvad der ventede, men fik nok en anelse, da chefredaktør Jan Schouby under julefrokosten på Århus Stiftstidendes redaktion begyndte at fable om bemærkelsesværdige begivenheder i 1974. For 1974 var netop det år, hvor Kim Haugaard blev ansat på Århus Stiftstidende, og hvorfra han i sommer gik på pension efter 45 års næsten uafbrudt tjeneste i fotoafdelingen.

Når man har været så længe på en arbejdsplads, gør man sig til fulde fortjent til en medalje, og det fik Kim til sin egen overraskelse denne onsdag, da han slog sig ned ved frokostbordet på Café Stiften sammen med sine gamle kolleger. Ud af en fin hvid æske fremdrog Jan Schouby den kongelige belønningsmedalje, som Kim herefterdags kan bære ved særlige lejligheder. Og som han skal takke dronningen for, når hun næste gang kalder sammen til audiens på Christiansborg Slot.

Hvad skete der for resten ellers i 1974? Jo, benzinprisen var på 2,05 kroner pr. liter, og John Lennon gav sin sidste koncert - som gæst hos Elton John ... I sandhed et begivenhedsrigt år.

1974 var et særligt år, sagde chefredaktør Jan Schouby - også for Kim Haugaard, der blev ansat i Århus Stiftstidendes fotoafdeling og derfor i år havde gjort sig fortjent til den kongelige belønningsmedalje. Foto: Flemming Krogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Kulturrådmand overlever kampvalg: Det Radikale bagland peger fortsat på Rabih Azad-Ahmad

Annonce