Annonce
Aarhus

Stjal bil fra sin ekskone - og så regnede det med sigtelser

En 37-årig mand blev snuppet af politiet i Skødstrup mandag aften. Foto: Google Streetview
En 37-årig mand fik ikke færre en syv sigtelser i nakken, da han mandag blev stoppet af politiet i Skødstrup.
Annonce

AARHUS: Det endte med en dyr tur i bil for en 37-årig mand mandag aften i Skødstrup.

Manden blev rutinemæssigt standset på Vosnæsparken klokken 20.00 af en patrulje, men allerede da manden skulle vise sit kørekort, fik han sin første sigtelse på sig.

Han måtte nemlig erkende, at han ikke havde noget kørekort. Den 37-årige virkede samtidigt påvirket af stoffer, og han blev derfor også sigtet for narkokørsel.

Da betjentene undersøgte bilen, viste det sig, at den tilhørte en kvinde, og derfor måtte bilisten erkende, at han havde stjålet den fra sin ekskone, og derfor blev han også sigtet for tyveri af bil.

Det fik politiet til at ransage bilen, og hurtigt fandt man frem til amfetamin og knive, som den 37-årige også blev sigtet for at besidde. Derudover lå der et kreditkort, tilhørte en kvinde fra Hornslet. Da den 37-årige ikke kunne give en forklaring på, hvor han havde det fra, blev han også sigtet for ulovlig omgang med hittegods.

Men sigtelserne hørte ikke op, før betjentene fandt en del indbrudsværktøj i bilen, som ledte til den syvende og sidste sigtelse for indbrud et ukendt sted.

Den 37-årige blev til sidst kørt til politistationen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nye tal: Fortsat højt smittetryk i Aarhus

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce