Annonce
Østjylland

Stoppested lige ved vaccinen

I køreplanen hedder vaccine-stoppestedet Grenaa Idrætscenter og stopper lige i buslommen ved svømmehallen. Pressefoto
Hjemmeboende borgere i målgruppen 85+ vaccineres lige nu i Grenaa Idrætscenter. Mange benytter telebybussen for at komme dertil, og derfor er der ekstraordinært indlagt et stoppested ved svømmehallen.

NORDDJURS: I Norddjurs Kommune er borgerne på plejecentrene stort set færdigvaccinerede. De fleste medarbejdere på plejecentrene har fået første og mange andet stik. Vaccinationerne er fortsat i fuld gang. Denne omgang er det hjemmeboende ældre i målgruppen 85+, der vaccineres i Grenaa Idrætscenter.

Idrætscenteret er blevet indrettet til formålet med vaccinationsrum og venteområde med god afstand mellem pladserne, så alle sundhedsmyndighedernes regler kan overholdes.

Det er de praktiserende læger, der står for vaccinationerne, og kommunens personale, der står for modtagelse og observation.

Desuden er der sørget for, at telebybussen stopper så tæt på Grenaa Idrætscenter som muligt. Med et stoppested ved svømmehallen er afstanden kort for de gangbesværede. Denne ordning fortsætter fra til 26. juni, hvor der kommer nye køreplaner.

Annonce

Støtte og klar kommunikation

En del af de hjemmeboende ældre har behov for støtte i forbindelse med vaccinationerne. Norddjurs Kommune opfordrer til, at man som pårørende støtter op i processen. Det kan være hjælp til at bestille tid, tjekke e-boks eller almindelig postkasse for invitationer.

Norddjurs Kommune har fokus på at kommunikere enkelt og letforståeligt og give borgerne et overblik over både test og vaccinationer.

Annonce

Sådan virker telebybus

Hvis man har brug for telebybussen, så skal man ringe efter den på nummer 60 21 77 60 senest 35 minutter før ønsket afgang. I telefonen kan man aftale med chaufføren, hvilket stoppested man ønsker at bruge. Ofte vil der være en kortere ventetid, da chaufføren vil forsøge at tilpasse ruten efter, hvor og hvornår der er passagerer til turene.

Borgere kan altid tage telebybussen på hverdage fra Grenaa Trafikterminal hver halve time i tidsrummet mellem klokken 9.07 og 14.37 uden at bestille den i forvejen.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Midtbyskole tvunget til at spærre af for gæster med øl og smøger i skoletiden

Annonce