Annonce
Østjylland

Stor økonomisk opbakning til Verdensballetten på Møllerup Gods

Verdensballetten gæster Møllerup Gods 14. juli. Arkivfoto: Annett Bruhn

Møllerup Gods oplever igen i år stor opbakning til sommerens arrangement, hvor Verdensballetten opføres på godset.

Annonce

Møllerup: Opbakningen til den store østjyske kulturbegivenhed, hvor Verdensballetten opføres på Møllerup Gods, er igen i år stor, og det er noget, der glæder godsejer Anne Sophie Gamborg:

- Det er klart, at den opbakning, vi møder til gennemførelse af et så omfattende og bekosteligt arrangement, er uvurderlig for Møllerup Gods. Det er et stort arbejde at få bygninger og udendørsarealer klar til at have så mange mennesker på besøg i parken, på parkeringsarealer og i selve gårdmiljøet. Derfor er vi også meget taknemmelige for den store opbakning, vi møder ikke mindst fra de fonde, der støtter disse vigtige kulturelle arrangementer. Møllerup Gods har i år foreløbigt modtaget tilsagn om støtte fra Salling Fondene, Spar Nord Fonden, Augustinus Fonden, Åge og Johanne Louis Hansens Fond, Jyske Bank, Syddjurs Kommune og Nationalpark Mols Bjerge, fortæller Anne Sophie Gamborg i en pressemeddelelse.

Annonce

Forventning om 1800 gæster

I år forventes der omkring 1800 tilskuere på ridebanen foran godsets hovedbygning, og alle arealer inddrages til arrangementet.

- Det er et stort arrangement. Hele godset er jo i fuld vigør: Hubertus Kroen er jo omdannet til gourmet-restaurant, parken er den smukke og hyggelige ramme om en stor picnic for mange mennesker, ja selv vores private hovedbygning inddrages - her spiser og overnatter kunstnerne og alle de frivillige inviteres på intimkoncert efter forestillingen, forklarer Anne Sophie Gamborg.

Verdensballetten opføres på godset 14. juli.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

AGF

Ingen Benjamin længere: Hvidt har taget store skridt i AGF

Annonce