Annonce
Aarhus

Stor brand i Brabrand: Lagerbygning brændt ned

Tirsdag morgen var der brand i en lagerbygning i Brabrand. Foto: Local Eyes
En lagerbygning brød i brand omkring klokken fem tirsdag morgen.
Annonce

BRABRAND: En lagerbygning på Holmstrupgårdsvej i Brabrand brød tidligt tirsdag morgen i brand, og 15 brandmænd fra Østjyllands Brandvæsen har arbejdet på at få styr på flammerne. Omkring klokken 7.45 var der dog ved at være styr på branden, siger indsatsleder hos Østjyllands Politi, Bjørn Christensen.

- Vi fik meldingen lige omkring klokken fem. Det var helt overtændt, da vi kom herud, men nu er vi i gang med efterslukningen, fortæller han.

Der var tale om en lagerbygning på 6-700 kvadratmeter, og lige op ad den ligger en anden industribygning, som kortvarigt var i fare for også at antænde. Den formåede brandvæsnet dog at redde fra flammerne. Branden udviklede også en del røg, men dog ikke en røg, som naboerne skal være bekymrede for.

- Røg er jo altid giftig, men fordi vejret er som det er, så steg den lige til vejrs og bliver derfor ikke til gene for naboerne, siger Bjørn Christensen.

Brandårsagen er endnu ikke fastslået, og ifølge indsatslederen arbejder brandvæsnet videre på stedet indtil omkring klokken 9.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Spis ordentligt!

Annonce