Annonce
Aarhus

Stor butik på vej: Bahne rykker ind i Regina-bygningen

Nu er der kun et lejemål til butikker tilbage i Regina-bygningen, der også rummer renoverede lejligheder. Foto: Michael Svenningsen

Til oktober åbner Bahne en 700 kvadratmeter stor butik. Medarbejdere søges, og Bahne i Bruuns Galleri bevares.

AARHUS: Den ombyggede og moderniserede Regina-bygning på hjørnet af Søndergade og Sønder allé i Aarhus er snart fyldt op med butikker. Nyeste skud på stammen er Bahne, der rykker ind i oktober.

- Vi håber at kunne åbne 10. 10. kl. 10, siger administrerende direktør Jacob Bahne, der oplyser, at Bahne bevarer sin butik i Bruuns Galleri, så Aarhus får to Bahne-butikker.

I Regina-bygningen mangler nu kun én forretning at blive udlejet.

- Vi forhandler med en lejer og venter, at aftalen snart går i orden, siger Jesper Damborg, direktør i Capital Investment, der står bag ombygningen.

Lige nu er fitness-kæden Repeat ved at gøre lokaler klar til sit første center i Aarhus. Det sker i den tidligere Sparnord og i den gamle biografsal til Regina.

Paw Sko og Kaufmann herretøj har fået deres forretninger moderniseret og har åbnet i de nye omgivelser.

Arkadegartneren Poul Kristensen fortsætter også.

Annonce

Regina-bygningen


  • Regina-bygningen har i sin 97-årige historie blandt andet rummet biograf med 939 sæder, et hotel, en restaurant samt siden 1984 en arkade.
  • I 2015 købte Capital Investment bygningen af murermester Hans Lorenzen for 275 millioner kroner. Huset ændres til lejligheder med butikker i gadeplan.
  • Kaufmann har haft adresse i stueetagen siden opførelsen i 1921.

To byer med mere end én

Bahne har lige nu 19 forretninger i Danmark. Udover Aarhus, har de butikker i Horsens, Esbjerg, Frederiksberg, Holbæk, Næstved, Slagelse, Aalborg, Fields og Fisketorvet i København, Hellerup, Kalundborg, Odense, Sønderborg, Hjørring, Lyngby, Roskilde og Vejle.

I to andre byer har de mere end én: I Aalborg og i København. I hovedstadsområdet - inklusive Hellerup og Lyngby - ligger der i alt fire Bahne-butikker.

Den nye butik i Regina-bygningen bliver på 700 kvadratmeter.

Den første Bahne-butik blev åbnet i 1965 i Slagelse af ægteparret Ellen og Jørgen Bahne Sørensen. Nu har 500 medarbejdere job hos Bahne, der også driver webshoppen bahne.dk. Forretningerne sælger design, boliginteriør, isenkram, tøj, accessories og sko til kvinder.

Virksomheden har for nylig lukket alle forretninger med børnetøj for at udvide universet af modetøj og accessories.

For tiden har forretningen opslag om job i den kommende Aarhus-butik.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Se hele listen: Her lå de bevaringsværdige bygninger, der er revet ned

Annonce