Annonce
Aarhus

Stor eftersøgning: Politiet leder efter savnet kvinde ved Den Permanente

En del af eftersøgningen foregår over havnebassinerne i Aarhus. Foto: Jens Thaysen
En kvinde forsvandt fra sit hjem tirsdag aften. Politiets spor betyder, at der ved Den Permanente er sat helikopter og både ind i eftersøgningen.

AARHUS: Politiet har onsdag sat en stor eftersøgning i sving ved Den Permanente badeanstalt nedenfor Riis Skov i forsøget på at finde en savnet kvinde.

Hun forsvandt fra sit hjem i Aarhus tirsdag aften.

- Vi fik en henvendelse i aftes fra nogle bekymrede pårørende om at en kvinde var gået fra sin bopæl i Aarhus, fortæller kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi Jacob Christiansen.

De foreløbige spor viser, at kvinden formentlig skal findes i området ved Den Permanente, som i øjeblikket er ved at blive bygget om.

- Derfor har vi målrettet eftersøgningen i det område, siger Jacob Christiansen.

Annonce
Foto: Jens Thaysen

Eftersøgning udvidet

Politiet søger både til vands og til lands og har sat helikoptere ind.

Kort før middag afsøgte helikopteren blandt andet havnebassinet ved Navitas og Aarhus Lystbådehavn, men fløj derefter langsomt langs med Riis Skov i retning mod Den Permanente.

Ved Den Permanente er der dykkere i vandet, mens hjemmeværnskutteren Nymfen ligger i vandet ud for Bellevue sammen med tre mindre både.

Ifølge politi på stedet er eftersøgningen udvidet til området nord for Den Permanente, fordi strømmen det seneste døgn har været mod nord.

Opdateres...

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Skæbnestund for husvildeboligerne på Poul Martin Møllers Vej: Beboerne er halvt oppe af den varme gryde

Annonce