x
Annonce
Aarhus

Stor eftersøgning slut: Savnet kvinde fundet i live

En større eftersøgning ved Riis Skov endte lykkelig. Den savnede kvinde blev fundet i live. Foto: Jens Thaysen
Den kvinde, der forsvandt fra sit hjem tirsdag aften, er fundet i live i Riis Skov.

RISSKOV: Den århusianske kvinde, der siden tirsdag aften var meldt savnet, blev fundet i god behold klokken 12.10 i Riis Skov.

En politibetjent, der havde fri og i forevejen kendte kvinden, blev opmærksom på hende i Riis Skov og tog kontakt til hende, oplyser indsatsleder hos Østjyllands Politi, Erik Madsen til Århus Stiftstidende.

- Hun har det efter omstændighederne godt, men skal lige en tur omkring skadestuen efter at have opholdt sig ude hele natten, siger han.

Annonce
En helikopter ledte efter den forsvundne kvinde i vandet i Aarhus Lystbådehavn. Foto: Jens Thaysen

Forsvandt tirsdag aften

Østjyllands Politi, Østjyllands Brandvæsen og Hjemmeværnet indledte onsdag en stor eftersøgning efter kvinden, der forsvandt fra sit hjem tirsdag aften.

- Vi fik en henvendelse i aftes fra nogle bekymrede pårørende om at en kvinde var gået fra sin bopæl i Aarhus, fortalte kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi Jacob Christiansen, mens eftersøgningen endnu stod på.

Sporene viste, at kvinden formentlig skulle findes i området ved Den Permanente, som i øjeblikket er ved at blive bygget om. Derfor blev eftersøgningen, målrettet i det område.

Helikopter over Aarhus

Politiet søgte både til vands og til lands og satte helikopter ind.

Kort før middag blev et område ved Navitas og Aarhus Lystbådehavn afsøgt med helikopter.

Både ved og nord for Den Permanente var dykkere i vandet, mens hjemmeværnskutteren Nymfen lå i vandet ud for Bellevue sammen med tre mindre både.

Ifølge politi på stedet var eftersøgningen udvidet til området nord for Den Permanente, fordi strømmen de foregående 12 timer havde været nordgående.

Efter kvinden var fundet, indstillede politiet eftersøgningen. Foto: Jens Thaysen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Sygeplejerske på hospital i corona-alarm: - Jeg har aldrig oplevet sådan et sammenhold

Leder

Debatten om prisen for et menneskeliv må vente til bedre dage

Debatten er allerede i gang. Den om prisen for et menneskeliv. Den måtte uvægerligt komme, som den altid bør og gør, når staten enten går i krig, bygger stort eller blot overvejer at gøre det. Lige nu står vi foran den største sundhedsudfordring i mange, mange år med corona-krisen på vej mod sit forventlige højdepunkt her i Danmark. Så mens vi venter på stormen, så lever debatten om prisen for et menneskeliv på de sociale medier, i landets aviser og formentlig også ude i hjemmene. Den kommer selvfølgelig, fordi staten indtil videre er ved at pumpe 285 milliarder kroner ud til hjælpepakker, fordi både små og store virksomheder lukker og nogle bukker under for krisen. Så derfor er det helt naturligt, at debatten kommer. Men den kommer bare alt for tidligt. Inden du gør dig til deltager i den debat, så gør dig selv - og alle andre - den tjeneste at bruge nogle minutters tanker på følgende: Hvor meget er dit barn værd? Hvor meget skal staten bruge på at redde din ægtefælle i et spørgsmål om liv eller død? Og spørg dig selv, hvor mange kroner det skal koste at redde din bedste ven, hvis vedkommende har fået kræft? Når du har tænkt godt og grundigt over det, så er du langt bedre rustet til at deltage i debatten. Og du vil højst sandsynligt have fundet ud af, at der ikke kan sættes et prisskilt på den behandling, som skal redde dit barn, din ægtefælle, din bedste ven. Anderledes er det åbenbart, når man står på afstand og tænker på de mange milliarder af kroner, der lige nu bruges i Danmark - og endnu flere milliarder rundt om i hele verden. Når man står derude, og måske er virksomhedsejer eller besidder en aktiemajoritet i et firma, så er prisen meget høj. Det er utroligt nemt at sige, at det er mennesker uden følelser, der lige nu gerne vil debattere prisen for et liv. Men nogen skal starte debatten. Uanset om vi kan lide det eller ej, så er det jo et vigtigt spørgsmål. Det gælder også den dag, hvor vi ikke har corona, men kæmper med andre svære sygdomme, hvor prisen på medicin for at holde folk i live er himmelhøj. Debatten er vigtig, og den er svær. Især lige nu, hvor corona fylder det hele, hvor følelser blokerer for en saglig diskussion. Det er derfor ikke nu, debatten skal tages. Den skal gemmes til bedre dage, hvor der forhåbentligt er plads og tid til at gå i dybden med det meget svære spørgsmål; Hvad er prisen for et menneskeliv?

Aarhus

Vilhelmsborg Festspil er gået konkurs: - Det ville være uansvarligt at bruge penge på en ny opsætning

Kultur

Aflyse, udskyde eller gennemføre? Samlet status på arrangementer som Northside og Aarhus City Halvmarathon

Annonce