Annonce
Aarhus

Stor indsats: Mand på jetski væltede ud for Strandvejen

Aarhus Bugt har ikke været hjemsøgt i stor stil af jetskikørere denne sommer. Men tirsdag aften gik det galt for en af dem ud for Strandvejen, hvor politi og redning sendte det helt store apparat. Arkivfoto: Scanpix
Tirsdag aften reagerede brandvæsenet og politi hurtigt, da meldingen lød på en forulykket mand på jetski ud for strandvejen. Manden klarede den.
Annonce

AARHUS: En støre menneskemængde fulgte med, da politiet og Østjyllands Brandvæsen havde sendt masser af folk og blandt andet dykkere i gummibåd, som blev sendt på vandet sent tirsdag aften ved Strandvejen.

En mand på en jetski - de hurtigtgående torpedolignende, små fartøjer - var væltet og kunne ikke komme op igen fra Aarhusbugtens vande, lød meldingen klokken 22.00.

- Redningsfolkene var hurtigt fremme. Indsatsen blev dog afblæst, da den forulykkede endelig lykkedes at komme op igen, siger Jakob Christiansen, kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi.

Optrinnet skete ikke langt fra, hvor Oddervej munder ud i Strandvejen. Det er et yndet mål for en aften gåtur, så de mange mennesker fik ekstra spænding ud over den flotte udsigt og de varme grader denne sommeraften.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Mandagens coronatal: Smitten er lav i Aarhus, men tre områder trækker op

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Topscoreren, terrieren og keeperen var bedste AGF-spillere i Parken - mange andre tabte sutten i slutfasen

Annonce