Annonce
Sport

Stor interesse for transferfri Pusic

Seks mål i ni kampe har gjort AGF's Martin Pusic til en populær herre hos flere klubber. Foto: Henning Bagger/Scanpix

Martin Pusic er transferfri med slutningen af denne sæson. Men der er ikke umiddelbart noget, der tyder på at han skal melde sig på jobcenteret lige med det samme.

Annonce

AARHUS: Seks mål over de seneste ni kampe har gjort AGF's østrigsk-kroatiske angriber Martin Pusic populær flere steder, i hvert fald ifølge hans agent. Det skriver Tipsbladet.

Pusic kom til AGF, netop som transfervinduet klappede i i vinters, og fik en kontrakt som løber til slutningen af denne sæson. Derfor kan han nu hentes transferfrit, og det har åbenbart gjort at flere forskellige klubber har kig på den 30-årige angriber.

- Der er en hel del klubber, der har været på stadion og kigge på Martin. Mange ringer også og spørger til ham. De ved jo, at han er en fri spiller til sommer. Vi ser på alle muligheder og holder så mange døre som muligt åbne, siger Fredrik Risp, der er agent for Martin Pusic, til Tipsbladet.

Samtidig understreger Fredrik Risp dog også, at AGF stadig er en mulighed for Pusic, ikke mindst på grund af cheftræner David Nielsen.

- Han har været en vigtig del af holdet i AGF, og David Nielsen har betydet meget for, at han er lykkedes. Vi tager gerne en snak med AGF, så må vi se, hvad de vil, siger Fredrik Risp til fodboldmediet.

Ifølge Tipsbladet skulle interessen komme fra klubber i blandt andet Tyskland, Mellemøsten og Asien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Alt udsolgt: Billetterne revet væk

Aarhus

Medarbejder på Kongsgården: Jeg sover ikke om natten og er tæt på at tude

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce