Annonce
Erhverv

Stor kontorejendom solgt for 21 millioner kroner til investorer fra Vejle og Aarhus

To investorer fra Vejle og Aarhus har købt ejendommen på Trianglen, hvor tøjfirmaet CNS Group, der gik konkurs i foråret 2019, havde domicil. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding
To investorer fra Aarhus og Vejle har sammen købt en stor kontorejendom i Kolding. De nye ejere håber, at ejendommen på 4350 kvadratmeter kan være udlejet til sommer.

Kolding: Der kommer nyt liv i en stor kontorejendom på Trianglen efter to investorer gennem et nyoprettet ejendomsselskab, T-24, har købt ejendommen for 21,2 millioner kroner. Tidligere har ejendommen været base for tøjfirmaet CNS Group, der gik konkurs sidste forår.

De nye ejere er aarhusianske Ole P. Nielsen, der i 2019 solgte softwarefirmaet Scanmarket til en norsk kapitalfond og Peter Aalbæk fra Vejle, der i 2015 solgte Aalbæk Specialiteter. Nu er de sammen gået ind i ejendomsbranchen, og ifølge Ole P. Nielsen, der er bestyrelsesformand i ejendomsselskabet, så har de fundet en attraktiv ejendom.

- Det er en fantastisk ejendom med en super beliggenhed i Trekantområdet og med et fedt design. Den har et meget stramt og nordisk design, og så er der så mange muligheder i forhold til at dele ejendommen op. Den er bygget i 2009 og i en høj kvalitet, og der var allerede dengang tænkt i, at den kunne splittes op i forskellige lejemål. Så kombinationen af alle de ting gjorde, at vi bød på ejendommen, siger Ole P. Nielsen.

Annonce

- Det er en fantastisk ejendom med en super beliggenhed i Trekantområdet og med et fedt design. Den har et meget stramt og nordisk design

Ole P. Nielsen, bestyrelsesformand i ejendomsselskabet T-24.

Det rigtige prisleje

Forhandlinger endte med, at investorerne skulle lægge 21,2 millioner kroner for ejendommen, der har 80 parkeringspladser, kontor- og mødelokaler fordelt på to etager og en kælder på 1450 kvadratmeter.

I har købt den uden lejere. Hvordan tør I løbe den risiko?

- Sådan en ejendom vil koste 40 millioner kroner at opføre i dag. Gå ind og kig på Tinglysningen, så kan du se, at vi har givet 21,2 millioner kroner. I sådan en sag handler det om, at du finder det rigtige prisleje i forhold til den risiko, vi løber. Vi havde ikke købt en tom ejendom til 40 millioner kroner. Det kan godt være, at der vil være noget tomgang, men vi er helt sikre på, at den er så attraktiv, at vi rimeligt hurtigt kan udleje ejendommen, siger Ole P. Nielsen.

Mange muligheder

De nye lejere kan være et tøjfirma, servicevirksomheder som revisionsvirksomheder eller et advokatkontor eller en handelsvirksomhed, der har brug for en smule lager.

- Der er et stort spænd af muligheder, og vi er allerede i dialog med mulige lejere. Vi forventer, at de første lejere flytter ind snart, og omkring sommerferien kan ejendommen godt være fuldt udlejet. Vi taler både med nogen, der er interesseret i det hele, og nogle, der kun har brug for en fjerdedel. Der er stor fleksibilitet, siger Ole P. Nielsen.

Investorerne har købt ejendommen af den norske bank DNB, der overtog ejendom efter det norske selskab Conseptor, der ejede ejendommen, gik konkurs. Krakket kom efter, at det danske datterselskab CNS Group, der blandt andet stod bag Solid, gik konkurs. Godt halvdelen af medarbejdere i CNS Group blev reddet, da DK Company købte en del af selskabet kort efter konkursbegæringen i maj sidste år.

- Det kan godt være, at der vil være noget tomgang, men vi er helt sikre på, at den er så attraktiv, at vi rimeligt hurtigt kan udleje ejendommen, siger Ole P. Nielsen, der er bestyrelsesformand i ejendomsselskabet T-24. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech i Kolding
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce