x
Annonce
Aarhus

Stor ombygning: McDonald's på Randersvej lukker ned og bygger om i to uger

Det bliver et syn i den her stil, der møder sultne århusianere på McDonald's på Randersvej efter 21. september. PR-foto

På grund af en større ombygning holder McDonald's på Randersvej lukket i lige over to uger.

AARHUS: De seneste uger har McDonald's på Randersvej været pakket ind i stilladser, træplader og skilte med teksten 'Vi har åbent'. Det har de, fordi de har været i gang med at bygge om, så de passer til det koncept, som man blandt andet kender fra De Gyldne Måger på banegården og i Viby, hvor man kan bestille maden via selvbetjeningsstandere. Skiltene med at have åbent bliver de dog nødt til at tage ned i en periode fra 6.-21. september.

- Restauranten skal igennem den helt store tur, og det er også derfor, vi er nødt til at lukke ned i en længere periode. Hele restauranten får et løft med nyt indretning, nyt familieområde med legeland og siddepladser til familien, siger Jackie Høst, der er franchisetager af McDonald's på Randersvej.

Udover selvbetjening, legeland og siddepladser, så får køkkenet også en større overhaling, og det betyder at burgere, nuggets og fritter først bliver lavet, når det bliver bestilt. Tidligere har noget af maden været lavet på forhånd, men det nye køkkenkoncept har to årsager, fortæller Jackie Høst.

- Køkkenet er sted, vi også optimerer, da vi ændrer platformen i køkkenet. For fremtiden vil vi lave maden, når gæsten har bestilt det enten på bestillingsskærmene eller ved kassen. På den måde er vi bedre gearet til de ønsker, vores gæster sommetider har til deres mad, ligesom vi forventer at sænke vores i forvejen lave madspild, siger han.

Når McDonald's på Randersvej åbner med det nye koncept bliver det den 68. McDonald's i Danmark med det. Og det gør de altså 21. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Sygeplejerske på hospital i corona-alarm: - Jeg har aldrig oplevet sådan et sammenhold

Leder

Debatten om prisen for et menneskeliv må vente til bedre dage

Debatten er allerede i gang. Den om prisen for et menneskeliv. Den måtte uvægerligt komme, som den altid bør og gør, når staten enten går i krig, bygger stort eller blot overvejer at gøre det. Lige nu står vi foran den største sundhedsudfordring i mange, mange år med corona-krisen på vej mod sit forventlige højdepunkt her i Danmark. Så mens vi venter på stormen, så lever debatten om prisen for et menneskeliv på de sociale medier, i landets aviser og formentlig også ude i hjemmene. Den kommer selvfølgelig, fordi staten indtil videre er ved at pumpe 285 milliarder kroner ud til hjælpepakker, fordi både små og store virksomheder lukker og nogle bukker under for krisen. Så derfor er det helt naturligt, at debatten kommer. Men den kommer bare alt for tidligt. Inden du gør dig til deltager i den debat, så gør dig selv - og alle andre - den tjeneste at bruge nogle minutters tanker på følgende: Hvor meget er dit barn værd? Hvor meget skal staten bruge på at redde din ægtefælle i et spørgsmål om liv eller død? Og spørg dig selv, hvor mange kroner det skal koste at redde din bedste ven, hvis vedkommende har fået kræft? Når du har tænkt godt og grundigt over det, så er du langt bedre rustet til at deltage i debatten. Og du vil højst sandsynligt have fundet ud af, at der ikke kan sættes et prisskilt på den behandling, som skal redde dit barn, din ægtefælle, din bedste ven. Anderledes er det åbenbart, når man står på afstand og tænker på de mange milliarder af kroner, der lige nu bruges i Danmark - og endnu flere milliarder rundt om i hele verden. Når man står derude, og måske er virksomhedsejer eller besidder en aktiemajoritet i et firma, så er prisen meget høj. Det er utroligt nemt at sige, at det er mennesker uden følelser, der lige nu gerne vil debattere prisen for et liv. Men nogen skal starte debatten. Uanset om vi kan lide det eller ej, så er det jo et vigtigt spørgsmål. Det gælder også den dag, hvor vi ikke har corona, men kæmper med andre svære sygdomme, hvor prisen på medicin for at holde folk i live er himmelhøj. Debatten er vigtig, og den er svær. Især lige nu, hvor corona fylder det hele, hvor følelser blokerer for en saglig diskussion. Det er derfor ikke nu, debatten skal tages. Den skal gemmes til bedre dage, hvor der forhåbentligt er plads og tid til at gå i dybden med det meget svære spørgsmål; Hvad er prisen for et menneskeliv?

Aarhus

Vilhelmsborg Festspil er gået konkurs: - Det ville være uansvarligt at bruge penge på en ny opsætning

Kultur

Aflyse, udskyde eller gennemføre? Samlet status på arrangementer som Northside og Aarhus City Halvmarathon

Annonce