x
Annonce
Aarhus

Stor politiaktion i Bispehaven: Mand stod uden på boligblok

Politiet er meget tilbageholdende med informationer om en politiaktion i boligområdet Bispehaven. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Politiet er til stede i Bispehaven efter en indsats fredag aften. Alt er roligt nu, lyder meldingen.

Aarhus V: Fredag aften har der været en politiaktion i Bispehaven. Østjyllands Politi oplyser på Twitter, at man har gennemført en aktion, og at 'alt er roligt nu'. Politiet vil ikke komme med yderligere oplysninger.

Ifølge Ekstra Bladet, der har talt med et vidne i området, forsøgte betjente at få fat på en mand, der tilsyneladende var kravlet ud på facaden på en af boligblokkene.

Et vidne fortæller, at han var på besøg i en lejlighed i Bispehaven, da der kom en lyd, der lød som et skud, og derfor kiggede han ud af vinduet.

- Der kunne vi så se en person hænge ned fra anden sal, mens kampklædt politi forsøgte at få ham op. Og det lykkedes dem så til sidst, fortæller manden til Ekstra Bladet.

Et andet vidne fortæller til BT, at der var fem granatlignende lyde, og at der efterfølgende kom røg ud fra bygningen. Vidnet så ligeledes en mand, der 'prøvede at hoppe ud af 3. sal'.

Østjyllands Politi er fortsat i gang med undersøgelser på stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Annonce