Annonce
Aarhus

Stor politiaktion i Bispehaven: Mand stod uden på boligblok

Politiet er meget tilbageholdende med informationer om en politiaktion i boligområdet Bispehaven. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Politiet er til stede i Bispehaven efter en indsats fredag aften. Alt er roligt nu, lyder meldingen.
Annonce

Aarhus V: Fredag aften har der været en politiaktion i Bispehaven. Østjyllands Politi oplyser på Twitter, at man har gennemført en aktion, og at 'alt er roligt nu'. Politiet vil ikke komme med yderligere oplysninger.

Ifølge Ekstra Bladet, der har talt med et vidne i området, forsøgte betjente at få fat på en mand, der tilsyneladende var kravlet ud på facaden på en af boligblokkene.

Et vidne fortæller, at han var på besøg i en lejlighed i Bispehaven, da der kom en lyd, der lød som et skud, og derfor kiggede han ud af vinduet.

- Der kunne vi så se en person hænge ned fra anden sal, mens kampklædt politi forsøgte at få ham op. Og det lykkedes dem så til sidst, fortæller manden til Ekstra Bladet.

Et andet vidne fortæller til BT, at der var fem granatlignende lyde, og at der efterfølgende kom røg ud fra bygningen. Vidnet så ligeledes en mand, der 'prøvede at hoppe ud af 3. sal'.

Østjyllands Politi er fortsat i gang med undersøgelser på stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Bandekonflikt ulmer igen i Aarhus: 23-årig sigtet efter bandeparagraf

Aarhus

Dagens corona-tal: Lidt flere smittede, men færre indlagte

Aarhus For abonnenter

Pukkelbump får skældud: Men i virkeligheden elsker mange dem

Alarm 112

Politiet advarer: 34-årig århusianer fuppet af Nets-svindler og afslørede sine kreditkort

Annonce