Annonce
Aarhus

Stor politiaktion i gang: PETs aktionsstyrke sat ind i Bispehaven

Østjyllands Politi er søndag til stede i området Bispehaven i Hasle i det vestlige Aarhus. . (Foto: presse-fotos.dk/Ritzau Scanpix)
Politiet har afspærret et større område omkring Hasle Centervej i byens nordvestlige udkant.
Annonce

HASLE: En storstilet politiaktion finder søndag eftermiddag sted i udkanten i Aarhus.

Politiet har afspærret et større område omkring Hasle Centervej i byens nordvestlige udkant, hvor alle tilstedeværende bliver bedt om at trække væk.

Det skriver B.T.

Ifølge bladets kilder er svært bevæbnede politifolk fra PETs aktionsstyrke ved 15-tiden ankommet til stedet og er gået i position omkring en lejlighed i bebyggelsen, efter at lokale politifolk fra Østjyllands Politi i første omgang stod for afspærringen.

Aktionsstyrken tilkaldes typisk, hvis der eksempelvis er tale om en gidselsituation eller en bevæbnet gerningsmand, der har forskanset sig. De specialtrænede politifolk indsættes også i tilfælde af terror.

Flere læsere har søndag eftermiddag oplyst til B.T., at talrige civile politibiler med høj fart var på vej over Fyn med retning mod Jylland.

Sidste: Som man kan læse andetsteds på stiften.dk drejede aktionen sig om en 27-årige mand, som havde forskanset sig i en lejlighed med sin 4-årige datter.

Tilsyneladende er der en eller flere personer i en lejlighed i Bispehaven, som PET meget gerne vil have fat i. Foto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Aarhus

Østergaards farvel til politik overrasker ikke bagland: - Men en bevægende dag

Annonce