Annonce
Kultur

Stor rift om musical-billetter: Musikhuset sætter tre nye forestillinger til salg

Fra forestillingen i London. Pressefoto: Johan Persson
The Book of Mormon har slået billetsalgsrekorder mange steder i verden. Også i Aarhus er der gang i billetsalget.

AARHUS: Musicalen The Book of Mormon har siden premieren i 2011 spillet for fulde huse på Broadway i New York og gået sin sejrsgang i London.

Nu kommer den originale opsætning af The Book of Mormon fra Broadway til Danmark og en del tyder på, at interessen for musicalen ikke er mindre her i landet.

Publikum er i hvert fald lynhurtige til at købe billetter. Derfor sætter Musikhuset sætter nu tre nye forestillinger i salg: fredag 29. november kl. 15 og lørdag 30. november kl. 15 og 20.

Det fortæller Musikhuset i en pressemeddelelse.

- Vi er glade for at publikum tager så overvældende godt imod Musikhusets satsning på den originale Broadway-version af The Book of Mormon. Efterspørgslen er så stor, at vi allerede nu sætter tre ekstra forestillinger i salg, så endnu flere kan få fornøjelsen af den vidunderligt originale og festlige musical, fortæller Musikhusets kunstneriske chef Mette Kier.

Annonce
Pressefoto: Johan Persson

Kun i Aarhus

Til efteråret bliver The Book of Mormon opført i den originale Broadway-version og får sin engelsksprogede danmarkspremiere i Musikhuset Aarhus. Musikhuset er det eneste koncerthus i Skandinavien, der har showet på programmet.

Den Tony-, Olivier- og Grammy-awardvindende musical er skrevet af skaberne bag TV-serien Southpark, Trey Parker og Matt Stone. Kultserien har vundet flere Emmy-awards, og er nu i gang med sæson 23.

Udover Southpark-holdet er også Robert Lopez afsender på The Book of Mormon. Lopez er medskaber på Broadway musicalen Avenue Q og har været med til at skrive sangene til Disneys Frost og Coco. Han er én ud af kun femten kunstnere, der har vundet alle fire store underholdningspriser: Emmy, Grammy, Oscar og Tony.

Det er ikke kun i Danmark, billetterne til The Book of Mormon er eftertragtede. Musicalen har slået mangeårige billetsalgsrekorder i både New York, London, Melbourne og Sydney.

Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Minut for minut: Gyserafslutning - Silkeborg henter sejren hjem i kampens sidste minutter 

Annonce