Annonce
Aarhus

Stor sandwichkæde tester markedet i Aarhus

Subway har fysiske restauranter i Aalborg, Vejle og Kolding, og er lige nu ved at teste markedet i Aarhus med at bringe mad ud via tre takeway portaler. I næste uge åbner de deres egen portal subwayaarhus.dk. Foto: Subway
Den amerikanske sandwich-gigant Subway har i den seneste måned leveret takeaway gennem Hungry, Wolt og Just Eat. I næste uge åbner hjemmesiden subwayaarhus.dk, hvor man kan bestille sandwich igennem.

AARHUS: En af verdens største sandwichkæder er på vej ind på det århusianske marked. Igennem den seneste halvanden måned har århusianerne kunne købe sandwiches fra Subway gennem take away portalerne Hungry, Wolt og Just Eat.

Det er sandwichkædens danske franchisetager, der har forsøgt at lægge en føler ud til det århusianske publikum for at se om der er marked for at åbne en restaurant senere hen. Det fortæller Rasmus H. Millfors, der blandt andet står bag de to restauranter i Aalborg.

- Vi har altid gerne ville udvide i Danmark, men det har været lidt todelt i forhold til det seneste år, hvor vi må sige, at vi har tabt en del penge på vores to restauranter i Aalborg på grund af covid-19. Forsøget i Aarhus har derfor fungeret som en forlænget arm til at stabilisere grundlaget for vores forretning i Aalborg, men også for at teste om der var et marked for os i Aarhus. Det er noget lettere at finde et industrikøkken og ansætte nogle waitere fremfor at skulle åbne en helt ny restaurant til to millioner kroner. Der hænger du ligesom på den fra dag et, fortæller Rasmus H. Millfors.


Forsøget i Aarhus har derfor fungeret som en forlænget arm til at stabilisere grundlaget for vores forretning i Aalborg, men også for at teste om der var et marked for os i Aarhus.

Rasmus Millfors


Modtagelsen på de tre take away platforme har været rigtig god for Subway. Faktisk har interessen for de populære sandwiches været så stor, at man i næste uge åbner egen hjemmeside subwayaarhus.dk, hvor det bliver muligt at foretage en bestilling direkte og ikke mindst hente bestillingen selv.

Det har ikke været muligt hos de tre andre udbydere, som også har været afgrænset af, hvor langt de kører uden for bygrænsen.

Annonce

Egen onlineportal

- Vi er blevet rigtigt godt modtaget. Vi er blevet godt brandet via de tre portaler, som har gyldne tider lige nu. De har hjulpet med at få brandet ud og vi har kunnet mærke, at interessen har været stigende, fortæller Rasmus H. Millfors og tilføjer, at man i første omgang har kørt med håndbremsen trukket, men nu er klar til at slippe den og åbne sin egen onlineportal.

- Fra næste uge bliver det sådan, at man kan bestille direkte hos os og hente maden ved vores køkken i Aarhus, hvor vores personale kommer ud og aflevere maden, når man holder udenfor. Det har de haft stor succes med at gøre på de amerikanske Subways og det tager vi til os, siger Rasmus H. Millfors.

Om det ender med at Subway får en fysisk restaurant i Aarhus må tiden vise. Franchisetager Rasmus H. Millfors understreger dog, at landets næststørste by altid har interesseret dem.

I dag er der Subway-restauranter i Aalborg, Vejle og Kolding, mens der ligesom i Aarhus er ved at blive etableret et deliverykøkken i København.

Der har tidligere været en Subway i Aarhus. Den var placeret på Banegårdspladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Er den mere skånsom eller er det bare snak? Sådan er den nye corona-lyntest

Aarhus

Midtbyskole tvunget til at spærre af for gæster med øl og smøger i skoletiden

Annonce