Annonce
Aarhus

Stor succes: Virtuel tribune vender tilbage

AGF er tilfreds med modtagelsen af den virtuelle tribune, der debuterede i kampen mod Randers. Derfor er videovæggen med tilskuere også på plads i morgen, når AGF møder OB. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AGF's initiativ med fælles fodbold på en videovæg har vist sig at være en stor succes. Derfor er der igen fælles fodbold, når OB kommer til Ceres Park.
Annonce

AARHUS: Op mod 30.000 mennesker så AGF spille uafgjort mod Randers i torsdags.

Selv om der på grund af corona ikke må være tilskuere på lægterne.

I stedet så tilskuerne kampen via Zoom-møde-teknologi, der også fungerede som en virtuel tribune, så spillerne fik en form for opbakning fra fansene.

Fælles Fodbold kalder AGF sit initiativ, der fungerede så godt, at den virtuelle tribune også er på plads i morgen, når AGF møder OB på en tilskuertom Ceres Park.

10.000 mennesker havde løst billet til AGF-Randers gennem Fælles Fodbold. Men på videovæggen kunne man se, at mange så kampen sammen. Så mange, at AGF vurderer, at op mod 30.000 så med på Fælles Fodbold.

- Det er fantastisk at se den opbakning, vi fik. Man bliver helt rørt. Jeg havde ikke regnet med, at så mange bakkede op. Det gør os stolte, og vi er glade for det, og for at folk støtter os under kampene hjemmefra, sagde målscorer Patrick Mortensen efter kampen mod Randers.

Annonce

12-tal for kreativitet

Initiativet har vakt international opsigt.

For eksempel kaldte den spanske avis Marca videovæggen "et banebrydende initiativ".

- Mens der stadig er logistiske udfordringer ved det, vil kreative hjerner i klubber verden over se med og tænke: "Kan vi kopiere dette?" Eller endnu bedre: "Kan vi bruge konceptet," skrev Yahoo Sports og tildelte AGF et 12-tal for kreativitet.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Århusianer ny formand for landets lærere

AGF

AGF leverer igen overskud: Og forventer et endnu større overskud næste år

Annonce