Annonce
Rejser

Storbritannien: Virtuelle rejser til smageoplevelser - uden smag

The Penderyn Distillery er et af mange, der har lavet videoer for trods alt at have en vis kontakt til kunder og gæster på stedet. Foto: The Penderyn Distillery
Annonce

Virtuelle rejser har fået et gennembrud under coronakrisen. "Når turisterne ikke kan besøge os fysisk, må vi give dem det næstebedste i form af en videotur og håbe, at de har lyst til at aflægge os et visit, når de igen kan rejse," er filosofien.

Fra lænestolen derhjemme kan man for eksempel tage på besøg på bryggerier, destillerier og vingårde i Storbritannien og i nogle tilfælde endda komme ind i områder, som publikum normalt ikke har adgang til, ligesom man kan få en 360 graders panoramaudsigt over området, hvor seværdigheden ligger.

Det gælder for eksempel Brecon Beacons i Wales, hvor Penderyn fremstiller prisbelønnede single malt-whiskyer. Destilleriet ligger ved foden af nationalparken Brecon Beacons, hvorfra vand til whisky-produktionen hentes. Se video på https://www.facebook.com/penderyn/videos/2560016247594683/.

Eden Mill, der er et af de største navne inden for skotsk ginproduktion, men whisky og øl bærer også navnet. Skotland er kendt for en lang række fremragende golfbaner og markedsfører sig i høj grad som golfdestination, hvilket formentlig er grunden til, at Eden Mill producerer en "Golf Gin", hvortil bruges krydderurter, som findes omkring Skotlands mange kystnære golfbaner. Se video på https://www.youtube.com/watch?v=1QqOi17RCUk. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

En af de lycraklædte svarer igen

Aarhus

Vinduespudser jagtet tilbage til bilen og truet: Var uheldig at spilde vand gennem et åbent vindue

Annonce