Annonce
Kultur

'Storbritanniens bedste band siden 2008' tjekker ind i Aarhus til november

Sleaford Mods kommer til Aarhus 7. november, hvor de spiller på Voxhall. Foto: Simon Parfrement
Sleaford Mods fik sit gennembrud for syv år siden og har siden skabt sig et navn som lyden af den undertrykte britiske arbejderklasse. 7. november kommer de til Voxhall.

AARHUS: De har spillet for store folkemængder på to af landets største festivaler, Roskilde og Northside. Nu er turen kommet til Voxhall i Aarhus, som er lykkes med at få den berømte elektroduo Sleaford Mods til det lokale spillested, der har nogle helt andre rammer end dem, man normalt kan opleve duoen under.

Sleaford Mods har siden sit gennembrud i 2013 med albummet "Austerity Dogs" været lyden af den undertrykte britiske arbejderklasse. De repræsenterer en lyd og en aggressivitet, der er lige dele sjov, bitter, primitiv og unik.

Bandet består af de to englændere Jason Williamson og Andrew Fearn, der har hver deres klare rolle i gruppen. Jason Williamson, den midaldrende frontperson med en fortid som bistandsrådgiver og i en lang række fejlslagne britpopekskursioner, er fortælleren. Halvt rappende, halvt skrålende slynger han surrealistiske fraser ud om alt fra Rice Krispies til følelsen af at falde gennem samfundets sprækker.

Andrew Fearn er beatmakeren, der ved at trække på elementer fra dub, post-punk, rave og leftfield electronica laver et unikt mix af minimalistisk og loopende electropunk. Og som på scenen sarkastisk fremfører playback-instrumenteringen med den ene hånd i lommen og den anden rundt om en ølflaske. Sammen er de en bonafide independent succeshistorie.

Bandet er blevet kaldt "Storbritanniens bedste band siden 2008" og nu stopper de gale briter altså for en stund i Aarhus, når de 7. november spiller på Voxhall.

Senest har bandet udgivet pladen "Spare Ribs", som er blevet indspillet under coronaepidemien og derfor inkluderer emner som livet under lockdown, nedlukning af de små spillesteder og kritik af kapitalismen.

Billetsalget begynder 29. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Årets pokalfinale skal spilles i Aarhus

Annonce